Hagenaar Niels van der Zanden is flink in elkaar gebeukt

Door Allan Vos 18 februari 2019

Afgelopen vrijdagavond, 15 februari, vond het gevecht van de eeuw plaats tijdens de WFL Boxing Influencers in Almere. De Haagse Niels van der Zanden nam het in de boksring op tegen Alex Maas. De twee hunks hebben, al sinds hun deelname aan Temptation Island op RTL, ruzie dus het werd een spannend gevecht.

In een bomvol boksstadion in Almere kreeg Niels het vrijdag flink te verduren. Ondanks dat hij zich kranig verzette tegen de gespierde Alex, moest hij het in de derde ronde toch opgeven toen hij tegen de grond werd geslagen. Hij stond nog wel op, maar de scheidsrechter maakte toch een einde aan het gevecht waardoor Alex met de prijs naar huis ging.

Rosanna

De realityster ging gelukkig niet met lege handen naar huis, want de ‘prijs’ waardoor de haat tussen de twee kemphanen ooit was begonnen, Niels’ mooie vriendin Rosanna Voorwalt, ging trots met haar grote lief mee naar huis.

Op zijn Instagram schrijft Niels: ‘Het is jammer niet de winst maar ik had wel het publiek mee, thanks voor de support en de lieve berichtjes. Ik heb mijn best gedaan het was mijn tactiek om het gevecht de 2de of 3de ronde over te nemen helaas is dit niet gelukt. Voor de paar maanden training naast mijn full time job en het grote lichaamsgewicht verschil vind ik dat ik wel me mannetje heb kunnen staan. Ik heb het tenminste geprobeerd als een strijder.’

Lees ook:

Leuk avondje uit: Slaat Niels Alex vanavond het ziekenhuis in?

Vanavond, vrijdag 15 februari,  is het zo ver. Het gevecht der gevechten tussen aartsrivalen Niels v...

Wij kropen bij Kim Holland op de bank om te praten over een beter sex- en liefdesleven

Kim Holland kennen we allemaal. Zeker in Den Haag, zo filmde ze laatst nog op het Haagse Malieveld "...

Binnenkijken in het paleis van interieurgoeroes Frank en Rogier

De mannen achter het interieurprogramma Paleis voor een Prikkie, Frank en Rogier, wonen schitterend....

adv.