Gitarist Spike wordt geïnterviewd en jij kan erbij zijn

Door Joyce Hoogland 6 december 2018

Als we het over échte Haagse rockers hebben denken we al snel aan Frans van Zoest, beter bekend als Spike van de band Di-rect. Het is een bijzonder figuur met bizarre verhalen, een perfecte kandidaat voor een boeiend interview!

Martin Kuiper van het platform FaceCulture interviewt op zondag 16 december Spike live in poppodium Paard tijdens Behind the Music.

Spike

Spike is kind aan huis in het Paard en kijkt dan ook uit naar het interview: “Het zal een verrassende avond worden aangezien Martin en ik ver terug gaan, en hij een journalist is waarmee ik door de jaren heen veelvuldig leuke en open interviews heb gehad.”

Wat kun je verwachten?

In Behind the Music blikt interviewer Martin met Spike terug op zijn carrière aan de hand van oude interviews met hem. “Ik verwacht een mooie avond vol verhalen over de hoogte- en dieptepunten. De successen met Di-rect, het vertrek van Tim Akkerman, de herstart met Marcel, zijn rock ’n roll imago en de avonturen met The Deaf zullen allemaal aan bod komen”, zegt Martin.

Vooraf heeft Martin een aantal mensen geïnterviewd die dichtbij Spike staan. Fragmenten uit die gesprekken worden getoond en zorgen ook voor verrassingen. “Tim Akkerman bijvoorbeeld omschreef zijn relatie met Spike als water en vuur en vertelt open over zijn afscheid van Di-rect.” Naast Akkerman geven ook Spike’s moeder, zijn bandleden en andere belangrijke mensen uit Spike’s leven hun mening over hun zoon, mede-bandlid en vriend.”

Tickets

Behind the Music begint om 20.00 uur, duurt tweeënhalf uur en de gast sluit altijd af met iets bijzonders zoals een intiem optreden. Tickets kosten €12,50, inclusief 2,50 servicekosten, klik hier om te bestellen.Meer over Paard ontdekken?

Paard

poppodia

Nu openHele dag

Prinsegracht 12, Den Haag

Bekijk meer:poppodia

adv.