Gaaf! De Amerikaanse serie ‘The Bachelorette’ is opgenomen in Den Haag

Door Allan Vos 20 april 2019

O.M.G.! Ben je ook zo’n fan van al die Amerikaanse realityprogramma’s? Dan hebben we waanzinnig nieuws! Seizoen 15 van de tv-serie The Bachelorette is namelijk (deels) in Den Haag opgenomen.

Afgelopen week leek het centrum van Den Haag wel een filmset. Een heel filmteam uit Amerika stond klaar op het Lange Voorhout en de Lange Vijverberg met Friese paarden, bloemen en cateringwagens. Er werden namelijk opnames gemaakt voor het Amerikaanse datingprogramma The Bachelorette,  weet het AD ons te melden. Gewoon, in Den Haag!

Tv-shows

Natuurlijk weten we dat Den Haag een prachtstad is en vaker achtergrond is van films en tv-series, maar zo’n groot productieteam uit Amerika hadden we al een tijdje niet op bezoek gehad. In de ABC-serie The Bachelorette gaat vrijgezel Hannah Brown op zoek naar de liefde.

Den Haag

Wat Hannah en haar liefde(s) precies in Den Haag te zoeken hebben is een groot mysterie waar we pas achter komen als de serie wordt uitgezonden. De producer wilde niet zeggen over wát er precies werd opgenomen, maar gaf wel aan dat Den Haag in de smaak valt. “We zijn laaiend enthousiast. Hier zijn fantastische locaties van internationale allure en de samenwerking met de gemeente is goed. Ik ben verrast door de vele mogelijkheden”, zegt hij.

Season 15

We zijn natuurlijk onwijs benieuwd waarom The Bachelorette in Den Haag opgenomen is en waar die paarden voor zijn gebruikt (al weten we dat Hannah een ritje door de stad maakte met de man op de foto). Maandag 13 mei is de eerste aflevering te zien op de Amerikaanse Tv. Net5 zendt The Bachelorette al een paar seizoenen uit, maar weet ons nog niet te vertellen wanneer seizoen 15 in Nederland te zien is.

Lees ook:

Pizza Maffia Foto ANP

Deze films zijn opgenomen in Den Haag: Van Ocean’s Twelve tot Pizza Maffia

Wij, als inwoners van Den Haag weten natuurlijk allang dat onze stad heel mooi is. Filmmakers is dat...

Dit zijn volgens jullie de 8 beste snackbars van Den Haag

Een goeie zak patat, een lekker kroketje, kaassoufleetje of frikandel speciaal: jullie zijn er dol o...

In Den Haag kunnen we nog langer genieten van de foto’s van Erwin Olaf

Heb je de foto-expositie van Erwin Olaf in het Foto- en Gemeentemuseum al gezien? Geen haast, de fot...

adv.