Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de rijkste Hagenezen volgens de Quote 500 in 2019

Door Joram Niese 12 november 2019

Den Haag kent erg veel rijke mensen. Een op de honderd Hagenaars heeft een vermogen van minstens €1 miljoen. En dan zijn er nog Hagenezen die nog veel en veel meer geld hebben dan die miljoen. Wie zijn nou eigenlijk de rijkste Hagenezen?

Vorige week kwam de Quote 500 weer met de lijst waar de rijkste mensen van Nederland op staan. We namen een kijkje en pikten een paar extreem rijke Hagenaars uit de lange lijst. Hiervoor hebben we ook superrijken meegenomen die niet meer in Den Haag wonen maar wel hier zijn geboren. Het minimale vermogen dat je moet hebben om in de Quote 500 te komen is €88 miljoen.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

John de Mol jr. – €2,7 miljard

John de Mol staat op nummer 4 in de Quote 500. Hij is geboren in Den Haag. We kennen hem ongetwijfeld allemaal, hij is namelijk directeur van de grootste Nederlandse televisiebedrijven Endemol en Talpa. Zijn enorme vermogen heeft De Mol vooral aan deze bedrijven te danken.

Foto: ANP

Evert Louwman – €970 miljoen

Evert Louwman staat op nummer 39 en is een automagnaat die je misschien wel kent van het Louwman museum in Wassenaar. Hij investeert vooral in oldtimers en heeft misschien wel een van de grootste autocollecties van Nederland, en hij komt gewoon uit Den Haag. Ooit was Louwman miljardair maar door een verkeerde investering is dat bedrag teruggelopen. Ach, hij kan het hebben 😉

(VLNR) Auteur, J.W. Landman, Ank Bijleveld-Schouten, de voorzitter van he Nationaal Comitee 200 jaar Koninkrijk, en Evert Louwman, eigenaar Louwman Museum | ANP

Reinout Oerlemans – €170 miljoen

Oerlemans brak ooit door via GTST maar is gewoon geboren en getogen in Den Haag! Inmiddels zit hij niet alleen maar in de entertainment maar investeert ook in vastgoed. Hij staat met €170.000.000,00 op nummer 264.

ANP KIPPA ROBERT VOS

Gemist?

Hebben we er nog een aantal rijke Hagenaars over het hoofd gezien en weet jij welke er nog meer in de Quote 500 lijst staan? Mail dit dan via [email protected] dan vullen wij dit lijstje aan!

Lees ook

Binnenkijken bij het duurste huurhuis van Den Haag

De huren van Haagse huurwoningen stijgen langzaam. Maar gelukkig vallen ze vaak genoeg nog best binn...

Zoveel miljonairs wonen er in Den Haag

Den Haag is de stad van het Koninklijk huis, maar betekent dat ook dat er nu nog veel ‘koninklijk ri...

8 x Binnengluren bij de duurste woningen in Den Haag

We hebben heel wat gigantische woningen en appartementen in Den Haag staan. Helaas is zo'n woning vo...

Binnenkijken bij het duurste huis dat op dit moment te koop staat in Den Haag

Niets fijner dan je te vergapen aan een huis dat je (waarschijnlijk) niet betalen kunt. Ook bij inde...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.