Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de 18 mooiste Haagse meisjes van 2020 volgens FHM

Door Allan Vos 21 mei 2020

De Règâhs zongen het al: ‘De alleâhrmauiste Mèsjes zèn de mèsjes ùit Den Haag’. En zo is het! Ook mannenblad FHM is het daarmee eens want er zijn maar liefst achttien Haagse dames genomineerd in de FHM500 2020. Een jaarlijkse verkiezing voor de mooiste dames in het land.

Let op, zijn we jou of een andere Haagse vergeten en sta je wel op de FHM lijst? Stuur ons dan even een berichtje.

Pagina 1/19
⟵ swipe swipe ⟶

Stephanie van Eer

Foto ANP

Heerlijke Haagse krullenbol die vroeger kleine Nala speelde in de musical ‘Lion King’ en nu een vaste waarde in Spangas is als Shirley.

Stem op Stephanie

Julia Schotman

Foto Instagram Julia Schotman

Geboren in de stad van de liefde, maar nu al zo’n 9 jaar in Nederland.

Stem op Julia.

Nina van de Pieterman

Foto FHM Instagram

Nina is model en woont in onze mooie Hofstad.

Stem op Nina.

Cheryl Mauer

Foto: Instagram Cheryl Mauer

Cheryl is werkzaam zowel voor als achter de camera en vliegt heel de wereld over.

Stem op Cheryl

Aida Shojaee

Aida Shojaee. Foto Instagram

Om Aida kun je niet heen. Haar stralende ogen kijken wisselend door ons mooie Den Haag en over het mooie Bali waar Aida graag (en veel) komt.

Stem op Aida.

Pandora Rietmeijer

Pandora won drie jaar terug de titel Mrs Netherlands Universe en deed ook mee aan de internationale titel. Daar werd ze nummer 13 van de 84 landen.

Stem hier op Pandora.

Shelly Sterk

Foto ANP

De nummer 1 van 2018 timmert hard aan de weg bij diverse TV-programma’s. Van BNN naar RTL waar ze Expeditie Robinson mocht presenteren. Shelly komt er wel!

Stem op Shelly.

Anna-Alicia Sklias

Anna-Alicia Sklias. Foto Instagram (Daisy von Dutch)

Anna kwam vrolijk onze huiskamer binnen dansen als deelneemster aan So You Think You Can Dance. Eindigde daar als tweede, maar hoopt nu op een eerste plek in de FHM500.

Stem op Anna-Alicia.

Daisy May Breuer

Daisy May Breuer. Foto Instagram

Daisy May, ook wel bekend als @lentemeisje op Instagram, is internationaal model en wellicht helpt de titel FHM500 haar wel een stapje verder.

Stem hier op Daisy May.

Laila Bosma

Laila Bosma. Foto Instagram

Laila vinden we terug bij de sporters die meedoen aan FHM500. Deze Haagse surfchick was eerder te zien in FHM’s surfshoot en timmert dus ook hard aan de weg als model.

Stem hier op Laila.

Bibi Breijman

Bibi Breijman Foto ANP

Bibi kennen we allemaal van het programma Oh Oh Cherso. Inmiddels heeft ze zich bewezen als influencer en presentatrice. Ze won met haar mooie stem het TV-programma It Takes 2 en scoorde ook nog even zanger Waylon.

Stem op Bibi.

Rosanne Louwers

Rosanne Louwers. Foto Instagram

Model Rosanne komt uit Brabant. In haar vrije tijd werkt ze achter de bar op het Plein in Den Haag.

Stem op Rosanne.

Celine Huijsmans

Celine Huijsmans. Foto ANP

Door FHM wordt Celine bestempeld als ‘een van de knapste presentatrices die SBS6 ooit heeft gehad’. Geen slechte titel natuurlijk. Celine is ook te horen op de radio bij 538.

Stem op Celine.

Chantal de Kruijf

Chantal de Kruijf. Foto Instagram

Chantal kelderde vorig jaar naar de 406e plek nadat ze in 2016 nog op 192 stond in de FHM500. Dit succesvolle model moet toch weer een beetje hoger in de lijst komen toch?

Stem op Chantal.

Mascha Feoktistova

Mascha Feoktistova Foto ANP

Mascha is natuurlijk wereldberoemd op Youtube met haar Beautygloss kanaal. Deze mooie Haagse dame kelderde van plek 44 naar 207 vorig jaar. Op naar nummer 1!

Stem op Mascha.

Genevieve Fox

Genevieve Fox. Foto Instagram

Genevieve is 25 jaar en vertegenwoordigde Den Haag in het programma Oh Oh Daar Gaan We Weer. Inmiddels is ze een veelgevraagde DJ.

Stem op Genevieve.

Bo Maerten

Bo Maerten. Foto ANP

Bo uit Den Haag behaalde vorig jaar de nummer zeven positie in de ranking van FHM500. Begonnen bij de Haagse jeugdtheaterschool Rabarber is Bo inmiddels een veelgevraagd actrice.

Stem op Bo.

Danique Ewbank Verdonk

Danique Ewbank Verdonk. Foto Instagram

Door haar finaleplek in de Miss Nederland-verkiezing kwam FHM op het pad van deze klassieke beauty & brains. Danique heeft bijna de studie Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Leiden afgerond. Afgelopen jaar stond ze op de 151e plaats, dus allemaal even je stem uitbrengen!

Stem op Danique.

De Règâhs

Wij hebben in de lijst van 500 maar 18 mooie dames uit Den Haag gevonden, maar het kan natuurlijk dat we iemand over het hoofd hebben gezien. Geef je ons een seintje als dit het geval is?

Pagina 1/19
⟵ swipe swipe ⟶

adv.