Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Chaim uit Den Haag wint dikke doekoe bij Robert ten Brink

Door Joyce Hoogland 8 juli 2019

Chaim uit Den Haag heeft bij het programma ‘BankGiro Miljonairs’ (voorheen Weekend Miljonairs) €64.000 euro gewonnen! “Ik heb echt nog getwijfeld of ik naar de studio zou gaan. Als mijn vriendin niet had gezegd ‘Ga nou gewoon’, dan was ik een heel mooi bedrag misgelopen”, aldus Chaim.

Afgelopen zaterdag (6 juli) was de laatste aflevering dit seizoen te zien. “We hebben de aflevering met vrienden in de kroeg teruggekeken. Nu dringt het pas écht tot me door”, aldus de winnaar.

Huwelijk

Het geld komt Chaim goed van pas. Afgelopen januari heeft hij zijn vriendin ten huwelijk gevraagd. “Volgend jaar vieren we ons huwelijk zonder daarvoor te hoeven sparen: fantastisch! Ook gaan we met een aannemer in gesprek om extra woonruimte voor ons gezin te creëren.”

Miljonairs

Tijdens het programma ‘BankGiro Miljonairs’ nemen verschillende kandidaten plaats tegenover Robert ten Brink. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag.

De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend die mogelijk het goede antwoord weet.

 

adv.