Kunnen we straks nog een frietje halen bij Patatpaleis Scheveningen?

Door Joyce Hoogland 12 oktober 2017

Al meer dan 30 jaar kunnen we aan het eind van de boulevard, aan de Strandweg, een frietje halen bij het Patatpaleis. De snackbar dreigt nu te verdwijnen omdat het niet zou passen in de herontwikkeling van het gebied.

Mede-eigenaresse Nathalie Damen maakt zich zorgen over de toekomst van het familiebedrijf. “Er heeft hier altijd al een snacktent gestaan. Het zou heel erg zijn als dat straks niet meer het geval is”.  Aan het eind van de Strandweg komt Beachcity, het epicentrum van de strandsporten. Binnen dat concept is er geen plek voor het Patatpaleis.

Vernieuwing

“Wij willen graag meedenken over vernieuwingen. We willen ook best veranderen door bijvoorbeeld gezonde smoothies te gaan schenken. Daarbij zijn wij een snackbar dus we hebben van alles, ook broodjes gezond,” reageert Damen.

Samen met de gemeente zijn de eigenaren van de snackbar bij nieuwe locaties gaan kijken. Deze bleken niet geschikt te zijn. Nu ligt de zaak bij de rechter. Over twee weken is er een uitspraken over of het Patatpaleis een plek krijgt binnen Beachcity. “Ik hoop dat we er met zijn allen uitkomen.”