Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wittebrug is de aardigste dealer van Den Haag en dit is waarom

Aangeboden door Wittebrug Autogroep 5 november 2019

Oké,.. dit verwacht je niet van een autodealer. Autobedrijf Wittebrug heeft de leerlingen van twee regionale circusscholen verrast met een VIP-uitje naar Cirque du Soleil! 

Autobedrijf Wittebrug komt je vast bekend voor. De Haagse Škoda dealer heeft wel acht vestigingen in, en rondom Den Haag. Ze houden zich echter niet alleen bezig met auto’s.. Want als ze ook maar de kans krijgen om iemand anders in het zonnetje te zetten, dan doen ze dat gelijk.

Leerlingen bij Cirque du Soleil | Beeld: Wittebrug Autogroep

Leerlingen verrast

De leerlingen van de circusscholen werden niet alleen uitgenodigd voor de show van Cirque du Soleil maar kregen een compleet verzorgde fandag! Afgelopen zaterdag 2 november werden de kinderen opgehaald in grote Škoda’s en naar het Malieveld gebracht. Daar kregen ze vip-tickets en meet & greets met artiesten en echte circus-workshops. Als je een circusopleiding volgt is dit natuurlijk de kers op de taart. 

“Wij werden verrast met een uitnodiging om als VIP mee te gaan naar Cirque du Soleil. De leerlingen waren door het dolle heen! De hele fandag maakte het af. Geweldig om te zien hoe de kinderen eens in het echt konden meemaken waar zij elke week voor trainen”, aldus de leiding van Circusscholen Miloco en Circaso.

Cirque du Soleil | Beeld: Wittebrug Autogroep

Partner van Cirque du Soleil

Waarom Cirque du Soleil denk je misschien? Heel simpel. Omdat Škoda partner is van dit circus, werden de kaarten beschikbaar gesteld aan Wittebrug. Wittebrug besloot hiermee kinderen van de twee lokale circusscholen te verrassen.

Ivo de Laaf, Škoda Wittebrug (verkoopadviseur): “Wij gunnen iedereen de vrijheid om naar mooie of bijzondere gelegenheden te kunnen gaan. Samen met Škoda, officiële partner van Cirque du Soleil, wilden wij kinderen uit de regio in het zonnetje zetten. Deze kinderen oefenen in allerlei circus-vaardigheden en konden zaterdag  meemaken hoe het in het circus eraan toe gaat. We vonden het een eer dit namens Wittebrug Škoda te regelen!”

Benieuwd naar Autobedrijf Wittebrug? Ga dan een keer gezellig langs. De koffie staat altijd klaar 😉 En, ook goed te weten, ze verkopen niet alleen Škoda, maar heel veel automerken!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Wittebrug Autogroep. Meer over Wittebrug Autogroep ontdekken?

Wittebrug Autogroep

Gesloten09:00 - 18:00

Donau 120, Den Haag

adv.