Dat is handig! Deze theewinkel en tattoozaak wisselen van plek

Door Allan Vos 22 maart 2019

Hug the Tea is een van de bekendste en leukste theezaakjes in het centrum van Den Haag. We schrokken ons dan ook een hoedje toen er ineens een tatoozaak bezig was om de ruiten te bestickeren en het gezellige kleine pandje in te richten. Maar we hoeven niet bang te zijn want de theezaak en tattooshop hebben gewoon hun winkels geruild.

Net bekomen van de schok dat Hug the Tea niet meer in het gezellige hoekpandje aan de Oude Molstraat zat -Waar moeten we nu onze Matcha halen?-, zagen we dat de ruiten van Papestraat 13 veranderd waren. Daar zaten nu stickers van Hug the Tea. Maar was dit eerder niet… een tattooshop?

Ruilen

Het kwartje viel niet heel snel, want je komt het weinig tegen. Maar de twee winkels hebben gewoon van pand geruild. Heavenly Maiden Tattoo gebruikte namelijk altijd maar een heel klein gedeelte van hun pand aan de Papestraat en Hug the Tea wilde graag wat groter. De tattooshop zit nu prima op hun hoekje en Hug the Tea kan vanaf 1 april niet 20 maar wel 60 gasten kwijt.


Meer over Hug the tea ontdekken?

Hug the tea speciaalzaken

Vandaag gesloten

Papestraat 13, Den Haag

Bekijk meer:speciaalzaken

Meer over Heavenly Maiden Tattoo ontdekken?

Heavenly Maiden Tattoo tattoo shops

Nu open12:00 - 18:00

Oude Molstraat 16, Den Haag

Bekijk meer:tattoo shops
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.