Dat is gaaf! De Haagse Markt zoekt een nieuwe marktmeester

Door Allan Vos 17 april 2019

Soms zien we een vacature voorbij komen die gewoon zo superleuk is, dat we deze met zoveel mogelijk mensen willen delen, omdat we weten dat er mensen thuis zitten die deze baan graag willen vervullen. Zo ook deze vacature; Marktmeester op de Haagse Markt.

De Haagse Markt is gewoon de mooiste, kleurrijkste én voordeligste plek in Den Haag. Hier komt heel Den Haag de boodschappen doen, komen toeristen zich vergapen en kooplui hun waren verkopen. Maar wist je dat Den Haag nog veel meer markten heeft?

Vacature

De markten in Den Haag zijn de verantwoordelijkheid van de Marktmeester. Hij/zij is verantwoordelijk voor de markt en zorgt dat de marktdag soepeltjes verloopt.

En JIJ kan diegene worden. De gemeente Den Haag is namelijk op zoek naar een Marktmeester (M/V) voor 36 uur per week. Jouw taak is onder meer dat je handhaaft en controleert aan de hand van de wet- en regelgeving. Je bent een vraagbaak voor bezoekers van de markt en de marktkooplieden. Je bent dienstverlenend, brengt bijvoorbeeld zoekgeraakte kinderen en ouder(s) bij elkaar. Gevonden voorwerpen meld je en mensen wijs je de weg.

Hebben die baan?

Er wordt gevraagd om een enthousiaste, klantgerichte collega die stevig in zijn schoenen staat. Als je ervaring hebt in de handhaving, zoals brede handhaver of marktmeester is dat een pré. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal goed, zowel in woord als in geschrift. Ook ben je lichamelijk in goede conditie en in staat de fysieke weerbaarheidstraining te volgen en het examen te behalen. Verder beschik je over een afgeronde mbo-opleiding, een diploma Marktmeester NVM (of je bent bereid deze binnen een jaar na indiensttreding te behalen), een rijbewijs B en je EHBO- en reanimatiediploma.

Solliciteren kan tot 3 mei via deze link.


Meer over Haagse Markt ontdekken?

Haagse Markt markten

Vandaag gesloten

Herman Costerstraat, Den Haag

Bekijk meer:markten

Lees ook:

Foto ANP

Ken jij alle Haagse wijk- en weekmarkten?

In Den Haag hebben we natuurlijk de Haagse Markt die elke week op maandag, woensdag, vrijdag en zate...

Maan-, woens-, vrij- en zaterdag = marktdag! 5 x deze types vind je altijd op de Haagse Markt

Het is vrijdag en wat doen we op vrijdag? Juist! Boodschapjes halen op de Haagse Markt. Elke maandag...

Video: Lekker struinen op de Haagse Markt

Den Haag heeft natuurlijk fantastisch veel te bieden op het gebied van winkelen, maar ook is er geno...

adv.