Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Altijd al in een film willen figureren? Dit is je kans

Door Allan Vos 1 juli 2020

Heb je er ooit van gedroomd ontdekt te worden en een wereldberoemd acteur of actrice te worden? Dan moet je je zeker opgeven als figurant, want dichterbij een glansrol kom je niet zo makkelijk. Maar let wel op; voor deze figurantenrol moet je misschien wel eerst even langs de kapper 😉

Donderdag 9 juli nog geen plannen, behalve ontdekt te worden op een filmset? Dat komt dan mooi uit. De opnames voor de Nederlandse speelfilm ‘My best friend Anne Frank’ vinden op 9 juli plaats in Den Haag en op 12 en 13 juli in Amsterdam en ze zoeken figuranten.

Figuranten

Ze zijn specifiek op zoek naar dames (25 – 60 jaar) met blond/donkerblond haar (tot ongeveer de schouders) en lichte ogen. (max 172 cm en 72 kilo) en heren (25 – 60 jaar) met blond/donkerblond haar en lichte ogen (max 182 cm en 92 kilo). De opnames staan overdag (hele dag) gepland op 9 juli in Den Haag. Er is een vergoeding van €40,- beschikbaar per dag.

In het geval dat je haar te lang is zal dit op de set worden geknipt en dan krijg je ook nog eens €10,- extra vergoeding. Voor deze rol is een doorpas gepland op 1 of 2 juli in Amsterdam. Voor de doorpas is een vergoeding van €20,- beschikbaar.

Filmset

Dus wil je een beetje bijverdienen, op een echte filmset rondlopen en ben je blond (of ren even naar de drogist en blondeer jezelf ) en pas jij binnen het profiel? Meld je dan aan via het formulier op de website van Multa casting.

adv.