Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x opmerkelijke Gifjes als je zoekt op Den Haag

Door Allan Vos 7 september 2020

Een GIF toevoegen aan je bericht is altijd een goed idee. De korte filmpjes zorgen ervoor dat moeilijke e-mails net wat leuker worden, of korte berichten grappig. Ze laten in een oogopslag zien hoe jij je voelt vandaag. Er zijn veel websites waar je gifjes kunt vinden, maar één daarvan is Giphy.com. Maar wat gebeurt er eigenlijk als je zoekt op het woord Den Haag? Nou dan komen deze gifjes tevoorschijn. Wij maakten een lijstje voor je met de leukste gifjes op een rij.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Zuiderpark

Waar dit is? Wie het is? Geen idee. Het is een van de eerste gifjes die op-popt als je Den Haag opzoekt. Is het in het überhaupt in Den Haag? Wie het weet mag het zeggen.

Vlieg op!

Kijk ‘m eens wapperen. Deze meneer van The Hague Arirport blijft maag gaan en stopt nooit.

Klappen

Een lekkere pets voor je achterste kun je krijgen! Wat er op het bord staat kunnen we niet lezen, maar zou het van iemand zijn die komt protesteren in Den Haag/

Haags bakkie

Waar Obama zijn bakkie drinkt weten we niet, maar het is vast een Haags bakkie want het filmpje komt omhoog als we Den Haag opzoeken.

Disco

GoStijn is een 3D animator.  Op[ de een of andere manier vond hij deze rolschaats erg Haags want het is een populair gifje op de site.

Spui?

Is het ’t Spui waar dit filmpje is opgenomen? Het meisje weet het ook echt niet zo te zien 😉

Graffiti

Als je dan toch een Haagse kunstvorm moet benoemen, dan toch zeker graffiti. Dit artwork is zo Haags als groen en geel. Of was het nou geel en groen?

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Opmerkelijk

adv.