Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ongelooflijk! Dit is waarom Eat Company dicht is

Door Allan Vos 11 januari 2019

Vroeg in de ochtend doe ik voor het werk soms nog even gezellig een bakkie met vrienden. En met zoveel verschillende leuke koffiezaakjes in de stad wissel ik elke keer af. Gisteren stond ik plotseling voor een dichte deur van Eat Company. En de reden dat ‘ie dicht is, is wel bijzonder.

Helaas gebeurt het maar al te vaak dat leuke koffiezaken en eettentjes de deuren moeten sluiten. Soms met een groot feest om de klanten en buurt te bedanken voor de tijd dat de horecazaak er zat, maar soms ook geheel onverwacht. Klap Boem!

Personeelsadvertentie

Ik dacht in eerste instantie dan ook dat Eat Company aan de Prinsestraat ermee opgehouden was toen ik voor een dichte deur stond. De kerstversiering hing nog en er brandde een lichtje, maar verder geen teken van leven. Ook geen briefje met openingstijden. Toen ik beter keek hing er wel een briefje met een oproep voor nieuw personeel. Dat is vreemd als je dicht bent toch!?

Na navraag bij Eat Company aan de Dagelijkse Groenmarkt blijkt dat dat briefje het hele probleem aangeeft. Er is geen personeel te vinden voor een van de leukste koffie- en broodjeszaken van de stad. Hoe kan dat nou? Ik weet zeker dat er leuke mannen en vrouwen hard op zoek zijn naar leuk horecawerk. Blijkbaar heeft deze groep de oproep even gemist, dus ik herhaal ‘m maar even: bij Eat Company zoeken ze je!


Meer over Eat Company Prinsestraat ontdekken?

Eat Company Prinsestraat werkplekken

Geopend08:00 - 18:00

Prinsestraat 104, Den Haag

Bekijk meer:werkplekken

Nieuw jaar, nieuwe baan: Bekijk hier de leukste Haagse vacatures

Ben jij op zoek naar een (bij)baan in de leukste stad van het land? Check dan even ons overzicht, wa...

26-Jarige ober is Hagenaar van het jaar 2018

AD Haagsche Courant heeft gisteren de Hagenaar van 2018 bekendgemaakt. In december waren tien Hagena...

adv.