Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

OMG! Autodelen in Den Haag nu ook met Tesla’s

Aangeboden door UFODRIVE 10 oktober 2019

Moet je een dag de stad uit en heb je geen zin om met de trein te gaan? Dan hebben we een hele fijne oplossing voor je. Het is namelijk sinds kort mogelijk met de app UFODRIVE de meest luxe elektrische auto’s te huren.

Je kunt kiezen uit verschillende luxe auto’s: onder andere de populaire Tesla Model 3 en Tesla Model S! De auto’s zijn te vinden op de tweede verdieping van de Helicongarage tegenover Den Haag centraal station, goed bereikbaar dus. Het is heel simpel: wil je een auto huren, dan is die hier op te halen en later op deze plek weer in te leveren.

UFODRIVE-app

UFODRIVE werkt in principe hetzelfde als de deelscooters van Felyx. Je kunt via een applicatie op je telefoon, de UFODRIVE-app, een auto kiezen en reserveren. De gehuurde auto staat vervolgens opgeladen en gewassen klaar. Je hoeft alleen maar in te stappen en je kunt wegrijden. Ook het terugbrengen gaat snel: de auto hoeft niet van tevoren opgeladen te worden, maar alleen worden aangesloten aan het oplaadpunt.

Waarom UFODRIVE?

Veel Hagenaars hebben helemaal niet dagelijks een auto nodig. Je kunt overal komen met de fiets, het ov of een deelscooter. Maar toch is het wel eens handig een auto ter beschikking te hebben, voor als je toch wat meer boodschappen nodig hebt of een dagje naar een andere stad gaat. Dan is UFODRIVE een mooi alternatief voor het kopen of leasen van een auto.

Met UFODRIVE heb je het voordeel dat je niet vastzit aan een langlopend leasecontract, je hoeft niet om te kijken naar onderhoud, je hoeft zelfs je auto niet schoon te maken én je hebt geen parkeerplek voor de deur nodig.

Heb je zelf wel een auto en wil je die ook nog niet kwijt? Dan is het gewoon leuk om via UFODRIVE een keer een elektrische auto uit te proberen.

Prijzen

De prijzen variëren: hoe luxer, hoe duurder: een Tesla Model 3 kost minstens €99,- per dag en de Tesla Model S is te huur vanaf €149,- per dag. Lijkt best prijzig, maar als je bedenkt dat je de auto 24 uur lang mag gebruiken valt het eigenlijk wel mee.

Even een kleine berekening: De maandelijkse kosten voor een Tesla Model 3: Leasebedrag (op website van Tesla): €488 (ex. Btw), verzekering €150,-, parkeervergunning 12 maanden €60,-, onderhoud & reparatie €750,- per jaar. Dan kom je maandelijks uit op zo’n €705,- en dan hebben we het nog niet eens over de schoonmaakkosten en afschrijving.

Meer informatie kun je vinden op de website of klik op de onderstaande oranje button!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door UFODRIVE. Meer over UFODRIVE ontdekken?

UFODRIVE autobedrijven

Zwarteweg 40, Den Haag

Bekijk meer:autobedrijven

adv.