Zweten! Op deze nieuwe locatie kun je indoor bootcampen

Door Joyce Hoogland 5 januari 2018

Zo, het is tijd om van de bank af te komen en een beetje fit te worden. ‘Het regent. Het is koud’ zijn geen excuses meer, want op Scheveningen opent vandaag (5 januari) een nieuwe indoor trainingslocatie waar bootcamptrainingen worden gegeven.

Muscle Beach is niet zomaar een trainingslocatie. Je hebt namelijk het idee dat je buiten bent omdat er een nep strand is aangelegd. In tegenstelling tot buiten is het hier wel altijd lekker warm en droog.

Training

In de hal worden elke dag trainingen gegeven om fitter te worden. “Je werkt heel het jaar door aan je summerbody”, aldus trainster Stacey Cosse. De Beach workout ziet er pittig uit met grote banden en gewichten, maar de trainster verzekert ons dat iedereen mee kan doen. “De gewichten worden aangepast op wat iemand kan. Ook wordt hier niet getraind om een bodybuilder te worden. Het gaat om fit zijn en plezier hebben.”

Opening

Muscle Beach aan de Lindoduin wordt vandaag officieel geopend met een knallende workout. Van 18.30 tot 19.30 uur kun je meedoen en daarna wordt er een buffet geserveerd. Mee-eten kost 10 euro. Klik hier voor meer informatie over de training en een gratis proefles.

Muscle Beach Scheveningen
Muscle Beach Scheveningen
Muscle Beach Scheveningen

Muscle Beach

sportscholen

Lindoduin 36-38, , Den Haag

Bekijk meer:sportscholen
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.