Er komt eindelijk een donut shop in Den Haag!

Door Joyce Hoogland 19 december 2017

Marcel Kardol en zijn vrouw openen vrijdag 22 december een donutwinkel in Den Haag. In onze stad is nu nog geen donut shop te vinden en dat vindt Marcel een beetje vreemd: “Want wist je dat een Nederlander de donut uitgevonden heeft?”

Marcel en zijn vrouw hebben 6 jaar in het buitenland gewoond, overal kwamen zij donutwinkels tegen. Nu zijn ze terug in Den Haag en openen in de Papestraat hun eigen zaak.

Donuts & Co

“Wij maken elke dag verse donuts. En dan heb ik het niet alleen over de gesuikerde donuts want wij maken bijvoorbeeld ook donuts met salted caramel, citroen en pecans. Verder zijn we bezig met een kerstspecial,” aldus de enthousiaste eigenaar.

Opening

Vrijdag 22 december is om 14.00 uur de feestelijke opening. Niemand minder dan Ben Ungermann, finalist van Masterchef Australië komt de winkel openen. Hij is gespecialiseerd in het maken van biologisch ijs. De eerste 100 klanten krijgen dan ook een donut van Marcel met ijs van Ben.

Donuts &Co

bakkers

nu gesloten10:00 - 18:00

Papestraat 10, Den Haag

Bekijk meer:bakkers
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.