Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ein-de-lijk weten we het: Hier in Den Haag opent restaurant Loetje!

Door Joyce Hoogland 24 mei 2019

In januari wisten we al dat restaurant Loetje naar Den Haag komt. “Maar waar?” was de vraag die wij zelf en anderen vaak stelden. We hoorden wel geruchten over locaties in Den Haag, maar kregen niks bevestigd. Tot nu toe! Benieuwd naar waar het restaurant opent? Lees dan snel verder 😉

Loetje, ja dat restaurant met die lekkere malse biefstukken, maakte via Facebook bekend waar in Den Haag zij gaan vestigen: De Haagsche Bluf!

Loetje

Halverwege dit jaar opent Loetje in Den Haag. Wanneer precies? Dat weten we nog niet. Er staan nog wel een aantal vacatures open.

Wij hebben ook even op de menukaart gekeken en naast die befaamde ossenhaas biefstuk staan er nog veel meer lekkere dingen op zoals Loetje’s hamburger en tonijnbiefstuk. Ook kun je er straks lunchen en borrelen.

Haagse Bluf

De Haagsche Bluf krijgt op dit moment een flinke make-over. Er komt een gigantische foodhal, een hotel en nu dus ook restaurant Loetje. Hopelijk kunnen zij het hofje in het centrum weer populair maken, want de afgelopen jaren was het maar een dooie boel.

Lees ook:

De Haagsche Bluf wordt vernieuwd en zo gaat het eruit zien

Bij indebuurt wisten we het natuurlijk al lang: winkelgebied de Haagsche Bluf in het centrum van Den...

Cool! Er komt een grote foodhal in de Haagsche bluf ‘We hebben ruim 900 vierkante meter’

  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.