Wat?! Er komt geen botenparade tijdens de Pride, maar iets veel leukers!

Door Joyce Hoogland 21 maart 2019

Breaking news! Tot nu toe was er veel onduidelijkheid over The Hague Pride, het leukste gayfeestje van de stad 😉 Komt er een botenparade, of niet? Wij hebben ein-de-lijk duidelijkheid en we beloven je dat je hier heel vrolijk van wordt.

In Den Haag komt geen botenparade. Dan denk je misschien ah jammer, we hebben toch zulke mooie grachten. Maar er komt hier iets unieks dat veel beter bij onze stad past.

Koetsjes

Onder andere tijdens Prinsjesdag rijden er prachtige koetsjes door Den Haag en dat inspireerde de organisatie van The Hague Pride. Er komt namelijk een Royal Rainbow Parade met koetsjes!

De koetsenparade is zaterdag 8 juni, gaat door Den Haag, en eindigt op het Buitenhof waar vervolgens het feest losbarst. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar om mee te rijden in deze Parade. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de organisatie via [email protected]. In overleg zal worden gekeken of zij in een koets mee zullen rijden of in één van de praalwagens die daarachter volgen.

  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.