Tieners openen pop-up store In de Bogaard

Door Joyce Hoogland 5 december 2018

Winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk wordt steeds stiller. Er zijn heel wat lege winkelpanden, gelukkig komt daar voor een paar dagen verandering in. Leerlingen van het Stanislascollege Beweeg -vmbo/mavo openen daar een pop-up store voor het goede doel.

In de Prins Johan Friso Promenade is donderdag 6 en vrijdag 7 december de pop-up store te vinden. De creatievelingen hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan producten die ze daar verkopen. Verder kun je er terecht voor cadeauartikelen, tweedehandskleding en boeken.

Ghana

De opbrengst verdwijnt niet in de broekzakken van kids, maar is voor het goede doel. Een paar leerlingen en leraren gaan in februari naar Ghana om daar aan de slag te gaan met de bouw van een school. De pop-up store is één van de projecten waarmee zij geld ophalen voor de school.

Opening

De pop-up store wordt donderdag 6 december om 10.00 uur geopend met een dans op Ghanese muziek. De winkel is daarna tot 17.30 uur geopend en ook op vrijdag gelden die openingstijden.

Lees ook:

Winkelcentrum in de Bogaard gaat op de schop ‘het is grauw en niet levendig’

Winkelcentrum ‘in de Bogaard’ is een triest geheel. Wij zijn er kortgeleden nog geweest, maar het li...
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.