Hoera, in het oude pand van Marks & Spencer komt een outletstore

Door Joyce Hoogland 6 december 2017

Het pand aan de Grote Marktstraat, waar tot voor kort de Marks & Spencer te vinden was, krijgt een tijdelijke invulling. Dit weekend opent op de begane grond een outletstore met kleding van McGregor en Gaastra. De kleding is in prijs verlaagd dus je kunt, zo voor de feestdagen, lekker voordelig shoppen. 

Op dit moment wordt de winkel ingericht. Het plan was om donderdag 7 december al te openen maar door de uitval van een aantal uitzendkrachten zal de opening waarschijnlijk pas vrijdag of zaterdag zijn. De winkel sluit weer wanneer alles verkocht is.

Leeg

De eigenaar van het pand op de hoek van de Grote Marktstraat en de Wagenstraat benadrukt, in het AD, dat outletwinkel een tijdelijke invulling is op alleen de begane grond. De overige twee etages van nieuwbouwcomplex De Markies blijven vooralsnog leeg. Welke bestemming het gebouw straks definitief krijgt, is nog niet bekend.

  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.