OMG! Hier haal je dit weekend een gratis pizza

Door Joyce Hoogland 10 januari 2019

Pizza, pizza, pizza! Wij eten het bijna wekelijks, dus een gratis pizza’tje slaan we niet af. New York Pizza opende op 3 december een nieuwe vestiging aan de Laan van Wateringse Veld en dit weekend is de officiële opening. Dat moet natuurlijk goed gevierd worden.

Zaterdag 12 januari staat er voor de nieuwe vestiging, tussen 12 en 16 uur, een foodtruck met 1000 pizza’s. Die worden gratis uitgedeeld. Je kunt kiezen uit Margherita, Hawaii en Peperoni. “We verwachten lange wachtrijen. Dus wees er snel bij, want op = op”, zegt de vestigingsmanager Marc van der Greft.

New york pizza

Met de opening van dit nieuwe filiaal, en vijf nieuwe vestigingen elders in het land, zijn er straks maar liefst 200 vestigingen van New York pizza in Nederland.

“Een mijlpaal om trots op te zijn”, aldus New York Pizza-directeur, Philippe Vorst. “Bovendien bestaan we 25 jaar. Dat kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom vieren we de openingen groots in Den Haag en het landelijk online door prijzen weg te geven via Facebook en Instagram.Meer over New York Pizza Laan van Wateringse Veld ontdekken?

New York Pizza Laan van Wateringse Veld

restaurants en horeca

Nu gesloten16:00 - 22:00

Laan van Wateringse Veld 1443, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.