Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nu al trek! Binnenkort openen maar liefst twee nieuwe restaurants in Den Haag

Door Allan Vos 28 augustus 2018

O O Den Haag wat houden we van lekker eten. En ook van divers eten. Elke dag boerenkool gaat ook vervelen toch? Daarom riepen we ‘Hieperdepiep’ toen we hoorden dat er binnenkort maar liefst twee nieuwe restaurants open gaan. Lekkah!

Na jaren leegstand is er eindelijk beweging in het pand aan de Haagse Molenstraat 52. Er wordt hard gewerkt op Bistro Pomona te kunnen openen. Hoe kom je nou bij die naam hoor ik je vragen. Nou, recht tegenover het pand, op nummer 53, werd in 1930 het eerste vegetarische restaurant van Nederland gevestigd en die heette… Inderdaad! Pomona! Op een aanplakbiljet op het raam staat dat ze nog deze week open willen. Spannend!

Tekst gaat verder onder de foto.

Op Scheveningen nemen ze wat langer de tijd voor daar de deuren openen van Bistro Seinpost Indonesia. Volgens de eigenaars zullen hier vanaf 9 oktober authentieke Indonesische gerechten worden bereid door de beste koks op dit gebied. Zeekant 60 was tot voor kort het adres van sterrenrestaurant Seinpost, dus we hopen dat het Indonesische eten straks net zo sterren-waardig zal zijn.

 

  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.