Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwtje: dit komt er in het pand van Niven in Rijswijk

Door Joyce Hoogland 7 juli 2020

Een paar maanden geleden werd Niven, het sterrenrestaurant van chef Niven Kunz in Rijswijk, helaas failliet verklaard. Maar liefhebbers van chique dineren hoeven niet lang zonder te doen op deze plek: chef Erik Tas opent hier in september een nieuwe zaak. Dat maakte de bekende chef bekend aan Misset Horeca.

Wellicht komt de naam Erik Tas je bekend voor. Deze chef heeft namelijk al twee zaken niet zo ver van Den Haag: Bij Erik en Bistro 11 in Leidschendam. Beide zaken zijn bekroond met een Bib Gourmand van Michelin. Deze prijzen worden uitgedeeld aan restaurants die een hoogwaardig driegangenmenu (exclusief drankjes) aanbieden voor €40,- of minder.

Zelfde niveau

Erik geeft aan dat hij in het nieuwe restaurant ook wil koken op het niveau van Bij Erik. De zaak die in het oude pand van Niven komt, wordt zijn derde zaak. Hoe het nieuwe restaurant gaat heten is nog niet bekend. Wat we wel weten is dat we er vanaf september terecht kunnen voor een avondje uitgebreid dineren.

Lees ook:

Het kan weer! 4 x mosselen eten in Den Haag

Gekookte mosselen, gefrituurde mosselen of mosselen met een lekker sausje. Voor mosselen is het alti...

Restaurant Humphrey’s is failliet ‘Wij zullen dit stukje van Den Haag missen’

Veel Hagenaars kennen restaurant Humphrey's, dat al sinds 2010 aan de Molenstraat te vinden is. Het ...
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.