Dat is fijn voor Mark Rutte: Soeboer opent nieuwe vestiging aan de Lange Poten

Door Joyce Hoogland 7 november 2018

Mark Rutte is één van de trouwste klanten van Indonesisch restaurant Soeboer. De minister-president zal dan ook erg blij zijn met dit nieuws: Soeboer heeft een vestiging geopend aan de Lange Poten, vlak naast de Tweede Kamer. “Mark Rutte is al langs geweest en zodra de tafels staan komt hij een hapje eten’, zegt manager Salma Ettahiri  een paar uur voor de opening.

Soeboer heeft vandaag (7 november) een tijdelijke vestiging geopend aan de Lange Poten, daar waar in de zomer ijssalon Marinello te vinden is. “We zitten hier voor vier maanden. Dat is gelijk een goede test om te kijken of we hier in de buurt een permanente vestiging kunnen gaan openen.”

Lunch

Het kleine restaurant hoopt dat ook voor lunch veel mensen het restaurant kunnen vinden. Voor het diner hebben ze natuurlijk ook genoeg mogelijkheden. Je kunt er terecht voor onder andere wraps, saté, rendang, tjendol en snacks. Wil je een volledige maaltijd, dan is de menubox van €6,50 een goede keuze. Het restaurant is tot 21.00 uur geopend.Meer over Soeboer (centrum) ontdekken?

Soeboer (centrum)

restaurants en horeca

Nu open11:00 - 21:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Lange Poten 3, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.