Nice! Rob Peetoom opent in het voorjaar salon op de Fred

Door Martine Linnemeijer - Chambone 18 januari 2018

Goed nieuws voor de bezoekers van de Frederik Hendriklaan: Medio april opent Rob Peetoom daar een nieuwe haar- en beautysalon. In het pand op nummer 230 wordt deze week een start gemaakt met de grote verbouwing.

Nu de dames van Poush hun pop-up store weer hebben ingepakt, kan het pand grondig worden verbouwd voor de komst van deze grote naam in de kapperswereld. Poush is gelukkig een blijver gebleken en verhuist naar de overkant van de straat op nummer 245. Een medewerker van Rob Peetoom liet ons het volgende weten: “Wij starten deze week met de verbouwing en gaan uit van een grote opening in April! Uiteraard met een slag om de arm, want de verbouwing moet nog beginnen.”

De salon in de Bijenkorf is nog open tot en met 28 februari. Tot de nieuwe salon open gaat in april kunnen klanten terecht in de salon in Rotterdam.

Rob Peetoom

Rob Peetoom

Rob Peetoom heeft door de jaren heen vele (internationale) awards mogen ontvangen, waaronder de World Master Award en de Global Salon Business Award. Zelf wordt hij ook regelmatig gevraagd in diverse jury’s plaats te nemen en is al tien jaar artistiek directeur van Intercoiffure Mondial.

Zijn drive strekt zich ook uit buiten de salons. Rob Peetoom heeft zich altijd ingezet om het gehele kappersvak naar een hoger plan te tillen. Hij biedt jonge getalenteerde medewerkers de mogelijkheid samen met hem een salon te openen. Hij was een van de  eersten die Prijsdifferentiatie introduceerde in Nederland. Op die manier is voor ieder budget een kwaliteitskapper haalbaar. En met de Peetoom Foundation ondersteunt hij projecten van Education for Life; waarmee minder gefortuneerde jongeren in derde wereld landen een vakopleiding kunnen genieten.

Ter illustratie Salon Rob Peetoom Bijenkorf Den Haag

BewarenBewaren

BewarenBewaren

  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.