Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jaaa! Loetje komt met de lekkerste ossenhaas biefstuk naar Den Haag

Door Joyce Hoogland 8 januari 2019

Restaurant Loetje staat bekend om de lekkerste malse biefstukken met natuurlijk een frietje. Wij hebben het nog niet kunnen uitproberen, maar zullen dat binnenkort wel gaan doen. Want Loetje komt naar Den Haag!

Ken je Loetje niet?! Loetje is 40 jaar geleden opgericht en zit inmiddels al in veel steden zoals Utrecht en Rotterdam.

Ossenhaas biefstuk

Bij de oprichting was het de bedoeling dat café Loetje een biljartcafé zou worden. Maar de eigenaar, Ludwig (Loetje) Klinkhamer, maakte een fout door zijn ossenhaas biefstuk op de kaart te zetten. Al snel kwamen mensen speciaal langs voor de biefstuk, en zij vroeger zich vooral af waarom dat biljart daar in de weg stond.

Wij hebben al even op de menukaart gekeken en naast die befaamde ossenhaas biefstuk staan er nog veel meer lekkere dingen op zoals Loetje’s hamburger en tonijnbiefstuk. Ook kun je er straks lunchen en borrelen.

Den Haag

Halverwege dit jaar opent Loetje in Den Haag. Wanneer precies? Dat weten we nog niet en de locatie willen ze nog even geheim houden.

Loetje naar Den Haag
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.