Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk! Er komt een nieuwe speelgoedwinkel op Scheveningen

Door Joyce Hoogland 13 maart 2018

50 jaar geleden droomde Paul van der Knaap al van zijn eigen speelgoedwinkel in de Badhuisstraat. Nu is het eindelijk zover! Wohoo, morgen opent de Scheveninger zijn winkel Spele Dingen: “Ik verkoop vooral veel mooi speelgoed.”

Het duo Ernst en Bobby zijn morgen bij de opening. Dat zij er zijn heeft een speciale reden. “Bobby is boven dit pand geboren en ik ben verderop boven de slager geboren. Wij kennen elkaar dus al een tijdje”, aldus Paul.

Spele Dingen

In de speelgoedwinkel kun je straks terecht voor het populaire speelgoed zoals Lego en Barbie en ook educatief speelgoed. “Daarnaast richt ik me vooral op mooi speelgoed van bijvoorbeeld het Franse merk Diego. Die maken spellen met hele mooie illustraties.”

De officiële opening van Spele Dingen is woensdag 14 maart om 15.30 uur aan de Badhuisstraat 10. Er is onder andere een optreden van Ernst en Bobby en een meet & greet. Kinderen die een mooie tekening van hun favoriete speelgoed maken krijgen ook nog een leuke verrassing.Meer over Spele Dingen ontdekken?

Spele Dingen

winkelen

Gesloten09:00 - 18:00

Badhuisstraat 10, Den Haag

Bekijk meer:winkelen

  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.