Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jammie! Op de Grote Markt opent een echte Haagse pizzeria

Door Joyce Hoogland 16 maart 2018

In het onopvallende kleine pandje naast de Boterwaag komt iets nieuws. Het 18de-eeuwse pandje is onder handen genomen en getransformeerd tot pizzabakkerij! Vanaf zaterdag kunnen we pizza’s schansen bij de Bakplaats.

Bij de Bakplaats kun je straks uitsluitend Haagse pizza’s verorberen. “Wij imiteren geen Italiaanse pizza maar creëren onze eigen home made, lokaal geproduceerde Haagse pizza’’, zegt Laurens van Putten tegen het AD. Laurens is de verantwoordelijke voor het keukenconcept.

Pizza!

De pizza’s worden zelf gekneed, 48 uur lang gerijpt zonder troep en conserveringsmiddel. De ingrediënten komen alleen maar van lokale leveranciers en producenten. Vanaf zaterdag 17 maart is de pizzabakkerij geopend. Je kunt je pizza bestellen en meenemen naar huis, of oppeuzelen op de Grote Markt. Ook de Boterwaag is verbonden aan de Bakplaats. Er is een open verbinding en alle pizza’s staan op het menu van de Boterwaag.

Lees ook:

5 x lekker lunchen in het centrum

Er bestaat een zeer grote kans dat je binnenkort hebt afgesproken om met een vriend of vriendin te g...


Meer over Bakplaats ontdekken?

Bakplaats

restaurants en horeca

Grote Markt 8, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.