Het is eindelijk zover! Chocolade-atelier De Bonte Koe gaat open

Door Joyce Hoogland 6 juli 2018

In april hebben wij al gemeld dat er een nieuwe chocoladewinkel naar Den Haag komt. Maar wij konden toen niet heel veel vertellen. Nu is er nieuws: De Bonte Koe aan de Korte Poten gaat binnenkort open!

De Bonte Koe is al meer dan 25 jaar en begrip in Schiedam en Rotterdam, maar in Den Haag hadden wij er nog nooit van gehoord. Daar gaat nu verandering in komen.

Korte Poten

Onlangs kwam het pand, waar decennialang Vleeschhouwerij J.C. Kok te vinden was, vrij te staan. “Het moderne interieur van de winkel is geïnspireerd op de slagerij”, aldus Connor Klein van De Bonte Koe. “Ik heb geprobeerd de historie van het pand te vertalen in een moderne winkel die mensen verrast’.

In de winkel kun je dus allerlei soorten chocolade kopen waaronder bonbons met roosjes of Irish coffee. Verder worden er demonstraties en workshops gegeven zodat je een lekkernij geheel naar eigen smaak leert maken.  Wij hebben vandaag al stiekem een voorproefje gehad en och wat was het lekker, het smaakte zeker naar meer!

Lees verder onder de foto

Snoepen bij De Bonte Koe in Den Haag

Opening

Leuk allemaal, maar wat we natuurlijk allemaal willen weten is ‘Wanneer gaat de Bonte Koe open?!’ Zaterdag 7 juli is de soft opening. de grote feestelijke opening is pas op 6 september. Dan komt er een kunstenaar die van een giga stuk chocolade een kunstwerk maakt in de vorm van een koe.

De Bonte Koe

winkelen

Korte Poten 57, Den Haag

Bekijk meer:winkelen
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.