Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dat nieuwe grote hotel aan de Scheveningse haven is bijna af

Door Joyce Hoogland 8 november 2020

Aan de Scheveningse haven wordt een groot hotel gebouwd. De afgelopen tijd zagen we daar, bij de Noordelijke haven, een flink gebouw uit de grond gestampt worden. En nu is het bijna af. In maart 2021 kan het 13 verdieping tellende Marina Beach hotel geopend worden. 

Aan de buitenkant is het hotel aardig af. De komende tijd worden de whirlpools in de kamers geïnstalleerd, het restaurant krijgt meubilair en het zwembad wordt gevuld met water.

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Het hotel heeft 226 kamers met uitzicht op zee of de skyline van Den Haag. Het is een viersterrenhotel en de kamers zijn dan ook super-de-luxe met onder andere ronde whirlpools. Verder is er een spa met sauna, Turks stoombad en infinity pool. Ook voor niet-gasten is er een bar en brasserie.

Een luxe wellness suite kost zo’n € 400,- euro per nacht en een twinkamer met uitzicht op de stad kost zo’n  € 200,-. De prijzen verschillen wel per dag.

Lees ook:

Vroeger op Scheveningen: Oude foto’s van de havens

De Scheveningse havens veranderen continu. Het terrein van Norfolk is inmiddels volgebouwd met appar...

Mysterie: Waarom worden de Scheveningse havenhoofden ‘koppes’ genoemd?

Heel het jaar door kun je heerlijk uitwaaien op de koppes van Scheveningen, je kan er een hengeltje ...
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.