Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Er komt echt een Chuck Deely festival en dit is er te doen

Door Joyce Hoogland 17 juni 2019

Dat is gaaf, de bekendste Haagse straatmuzikant krijgt een eigen festival. De Haags-Amerikaanse muzikant Chuck Deely overleed op 9 januari 2017 en wordt dit jaar geëerd met het gratis festival ‘The Streets of Chuck Deely’ in het Haagse centrum.

De binnenstad van Den Haag wordt zondag 25 augustus 2019 een groot straatfestival met muziek, theater, dans en kunst. “Chuck voelde zich het meest op zijn gemak in de Haagse binnenstad. Het winkelend publiek waardeerde hem enorm”, aldus organisator Robert-Jan Rueb.

Festival

Aan de Grote Marktstraat zijn zondag 25 augustus van 12.00 tot 18.00 uur heel veel optredens. “Op bijna elke straathoek gebeurt wel iets. Laat je verrassen door nieuwe talenten én door de bekende artiesten die een intiem akoestisch optreden geven,” zegt Rueb. Vervolgens sluit het festival in de avond af met een aantal concerten op de Grote Markt.

Aanmelden

Het programma is nog niet helemaal vol en muzikanten, kunstenaars, dansers en theatermakers kunnen zich dan ook nog opgeven voor een (betaald) optreden via chuckdeely.nl.

Let op, alle optredens zijn volledig akoestisch, de organisatie levert geen stroom. Wel mogen artiesten zelf een kleine versterker op accu meenemen.

  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.