Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Haagse fotografe opent haar eigen taartenwinkel

Door Joyce Hoogland 8 maart 2019

Fotografie en taarten, dat klinkt als een vreemde combinatie. Maar niet voor de Haagse Linda Bandel. Zij opent binnenkort, in haar fotostudio aan de Molenstraat, haar eigen taartenwinkel A la Tarte.

De ramen van de fotostudio in het Hofkwartier zijn al een tijdje afgeplakt. Even leek het of ze verhuisd was maar fotograaf Linda Bandel is aan het uitbreiden.

Taartenwinkel

Op de begane grond van de Molenstraat 46 opent Linda een taart/cakewinkel. Zaterdag 16 maart is de opening. Vervolgens ben je daar aan het juiste adres voor een lekker gebakje, maar ook nog steeds voor mooie foto’s want de fotostudio is te vinden op de eerste verdieping.

Oja, goed om te weten: Een groot deel van het assortiment is vegan of glutenvrij. Naast klassiekers  zoals red velvet cake en chocoladetaart zijn er ook  zoete baksels van kikkererwten of rode biet. Zoete alternatieven voor mensen die vegan zijn, een allergie hebben of gewoon een voedzamer cakeje willen.

Combinatie

Sinds 2004 heeft Linda een fotostudio in de Molenstraat. Afgelopen jaren is er in de fotografiebranche nogal wat veranderd. Mensen komen alleen nog voor speciale korte sessies naar de fotostudio, wanneer de kwaliteit beter moet zijn dan die van een telefoon. Hierdoor ontstond er voor Linda ruimte voor haar andere passie, namelijk bakken.

Linda bakte al regelmatig in opdracht en nu is haar bedrijf officieel geworden. Ze heeft bewust gekozen om alleen taart en cake te gaan verkopen, het is geen horeca gelegenheid.  Je koop hier dus een lekker taartje om mee te nemen.

Goed om te weten, zaterdag 23 maart deelt Linda stukje taart uit in de straten van het Hofkwartier.

 Meer over Linda Bandel ontdekken?

Linda Bandel

fotografen

Molenstraat 46, Den Haag

Bekijk meer:fotografen

  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.