Dit komt er in het pand van Tampat Senang en het wordt ge-wel-dig

Door Alice van der Laan 14 maart 2019

We kunnen je alvast verklappen dat Den Haag er in september een nieuwe hotspot bij krijgt. Het statige pand van Tampat Senang aan de Laan van Meerdervoort stond lang leeg en wat er in komt will blow your mind. Bedenk je drie verdiepingen met een cocktailbar, finedining restaurant, coffeebar, een gigantische tuin met lichtshow, een wijnkelder en zelfs een jeu de boules ruimte. Eeh, whut?

Dat dachten wij ook. Ondernemer Jonathan Rongeau is het mastermind achter dit concept. Na zijn sporen te hebben verdiend in Londen, Dubai en Philadelphia heeft hij zijn zinnen gezet op het pand aan de Laan van Meerdervoort. Hij noemt het ‘Villa CouCou’ oftewel: huis van de gekken. ”Het wordt iets wat Den Haag nog nooit eerder heeft gezien en dan hebben we het niet alleen over het eten”, aldus Rongeau.

Jonathan Rongeau in het (nu nog) lege Villa CouCou

Verschillende ruimtes

Jonathan geeft ons een exclusieve rondleiding door het pand waar nog druk verbouwd wordt. Er komt een cocktailbar genaamd Franky’s bar (Franky schijnt de manager te zijn van een toffe bar in Londen en hij persoonlijk komt het barpersoneel trainen van Villa CouCou), in een andere ruimte komt het fine dining restaurant met open keuken en chef’s table. De chef, van wie we de naam nog niet mogen noemen, heeft in meerdere Michelinrestaurants gewerkt in Parijs.

Op de begane grond, met directe toegang tot de tuin van 270 m2 komt een coffeebar waar je een lekker bakkie kunt komen doen en zelfs kunt werken. Daaronder komt een wijnkelder met ruimte voor 3000 wijnen, een loungeruimte, jeu de boules en nóg een open keuken met charcuterie.

De tuin

Hier worden maar 50 tafeltjes geplaatst zodat het ‘cozy‘ blijft. Jonathan steekt veel tijd en energie in de perfecte inrichting. ”Mensen kijken uit op de tuin, dus die moet prachtig zijn. We plaatsen planten die vlinders aantrekken en zorgen ervoor dat alles één bloeiend geheel wordt. De nadruk ligt op de natuur. Misschien komt er zelfs een lichtshow.”

De verwachte openingsdatum van Villa CouCou is 21 september. Houd indebuurt in de gaten voor updates!

Lees óók:

Cool! Deze oude garage wordt omgebouwd tot Aziatische streetfoodbar

Dat de Bierkade steeds leuker en hipper wordt weten we allang. En de vestiging van deze nieuwe stree...

Waattt! Fred de la Bretoniere vraagt faillissement aan

Wij komen een paar keer per jaar bij schoenenwinkel Fred de la Bretoniere aan het Plein om vooral Sh...
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.