Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze zaken komen in de nieuwe Foodhallen van de Haagsche Bluf

Door Joyce Hoogland 21 augustus 2019

In de Haagsche Bluf opent dit jaar de indoor foodmarket de Foodhallen. Daarin komen twaalf stands; elf vaste en één pop-up. De eerste negen ondernemers zijn net bekend gemaakt. Het water loopt ons al in de mond 😉

In Amsterdam en Rotterdam is de indoor foodmarket Foodhallen al te vinden en wij konden natuurlijk niet achterblijven. De Haagsche Bluf wordt helemaal vernieuwd en is straks hopelijk weer een heuse hotspot.

Foodhallen Den Haag

De eerste stand wordt gevuld door CeeCee’s Chicken & Chips. De naam zegt het al: hier kun je terecht voor kip in allerlei varianten van kipsalade tot chicken wings.

Verder komt Bar Pêche in de Foodhallen waar je terecht kunt voor vis en de volgende ondernemer richt zich op dim sum: Dim Dim Sum.

Lees verder onder de foto

Bar Pêche

Je leest het al, in de Foodhallen kom je straks echt alles tegen. Ook heeft Vietstreet er straks een plekje en Holy Falafel vult een stand. De Israëlische chef maakt de falafel naar zijn familierecept.

Is dit allemaal té exotisch voor jou? Dan kun je terecht bij barbecuekoning Jord Althuizen van Smokey Goodness Burgers & Bites. En dan zijn we er nog niet. Er komen twee Italiaanse stands: Renato’s Pizzeria en Renato’s Osteria.

En als laatst is er een dessertbar van The Sweet Spot, met huisgemaakte koekjes en taart maar ook verse croissants en een kaasplankje.

Smokey Goodness Burgers & Bites

Lees ook:

De Haagsche Bluf wordt verbouwd maar Richard van Scallywags blijft zitten waar hij zit

De Haagsche Bluf is al tijden een grote bouwput. Binnenkort opent er een nieuw hotel en het eerste H...

Cool! Er komt een grote foodhal in de Haagsche bluf ‘We hebben ruim 900 vierkante meter’

Er wordt hard gewerkt aan de Haagsche bluf. Het romantische winkelhofje in het Haagse centrum krijgt...

De Haagsche Bluf wordt vernieuwd en zo gaat het eruit zien

Bij indebuurt wisten we het natuurlijk al lang: winkelgebied de Haagsche Bluf in het centrum van Den...
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.