Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tof! Er komt een nieuwe sportschool in de Haagsche Bluf

Aangeboden door Sky Health 13 november 2019

Oké, dit is echt heel tof. Op één van de leukste pleinen van Den Haag komt Sky Health The Box. Oftewel: een megahippe sportschool waar de hele dag groepslessen worden aangeboden zoals Cross training, Boxing, Bootcamp en veel meer. Hier worden wij blij van!

Je vindt The Box tussen restaurant Loetje en de Foodhallen. Is het alleen een sportschool? Zeker niet. De gym krijgt namelijk ook een fijne lounge en een terras. De perfecte plek om een gezonde juice of een lekkere kop koffie te drinken. Dat heb je wel verdiend na je training 😉

Sky Health Haagse Bluf | Beeld: Sky Health

Sky Health

Het is niet de eerste vestiging van Sky Health in Den Haag centrum. Aan de Gortstraat 7 vind je de personal trainingsstudio van Sky Health met panoramisch uitzicht over de stad. De eerste vestiging van Sky Health was zo’n succes dat ze nu hebben besloten uit te breiden met dit nieuwe concept. Benieuwd naar de personal trainingsstudio? Lees dit artikel even. 

Beeld: Sky Health

Gratis uitproberen

Sky Health The Box verwacht januari 2020 haar deuren te kunnen openen. En de eerste week mag iedereen onbeperkt alle groepslessen komen uitproberen! Neem je vrienden en familie mee en knallen maar! Wat moet je daarvoor doen? Helemaal niets, Sky Health houdt je op de hoogte zodra de verbouwing klaar is. Schrijf je in voor de mailinglist zodat je op tijd jouw uitnodiging ontvangt!

Lees ook:

5 Redenen waarom je wilt sporten met de personal trainers van Sky Health

Ben je helemaal klaar met die vakantiekilo's en wil je je weer lekker en fit voelen? Pak het écht gr...

Meer over Sky Health ontdekken?

Sky Health sportcentra

Geopend07:00 - 21:00

Gortstraat 7, Den Haag

Bekijk meer:sportcentra
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.