Deze bekende Haagse dj heeft zijn eigen snackbar geopend!

Door Joyce Hoogland 14 juni 2018

Aan de Lange Poten zat al jaren snackbar Febo, maar sinds kort hangt daar een andere naam: Rebl Snacks. Wat blijkt, dit is de snackbar van een bekende Haagse dj en gisteren was de grote opening, zo meldt het AD.

De Haagse dj Outsiders, onder andere bekend van nummers als Vaderland en Helicopter, heeft zijn eigen snackbar geopend op de hoek van de Tweede Kamer.

Feestjuh

Dj Outsiders heeft de opening met zijn collega’s gevierd want gisteren waren Jebroer, dj Chuckie, The Partysquad en dj Darkraver bij de snackbar aanwezig. Terwijl Darkraver achter de frituur stond kon de rest een lekker patatje proeven.

Rebl Snackbar

Cem Araci, ofwel dj Outsiders, is de eigenaar van de nieuwe snackbar: “Ik woon hier om de hoek en kreeg de mogelijkheid om deze snackbar samen met de eigenaar van Luden over te nemen. Ik houd van lekker eten, vooral van burgers. Alles wordt elke ochtend vers gebracht, er komt niets uit de diepvries. De afgelopen maanden hebben we producten getest, nu zijn we helemaal klaar voor de opening.”

Hoe cool is dat?! Maar de kans dat je de dj achter de friteuse treft is klein “Omdat ik hier woon zal ik hier vaak te zien zijn, maar ik ga zelf geen patat bakken. Ik heb het druk genoeg met optreden.”

Rebl Snacks

restaurants en horeca

Lange Poten 9, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.