Dat is handig! Hier kan de hond door de wasstraat

Door Joyce Hoogland 13 juni 2018

Bij tankstation Esso aan de Zwolsestraat kun je niet alleen je auto wassen, maar ook je hond. Hoe leuk?! Je gaat natuurlijk niet met je trouwe viervoeter door de wasstraat, dat zou niet veilig zijn. Maar er is wel een andere optie, want vorige week is in Scheveningen een echte Dogwash geopend. 

Marcel Ligthart is de eigenaar van het tankstation en zijn vrouw Mariska vond het leuk om daar een Dogwash te openen.

Tankstation

Vorig jaar heeft het stel de shop van het tankstation in Scheveningen verbouwd, er is onder andere een koffiecorner gekomen met daarbij verse croissant. Klinkt als een gezellig tankstation en nu is het dus ook nog eens een leuke plek voor je trouwe viervoeter.

Dogwash

De Dogwash is maandag tot en met vrijdag vanaf 06.00 tot middernacht geopend, zaterdag vanaf 7 uur en zondag 8.00 uur. Dus na een vroege of late strandwandeling kun je daar gelijk je hond afspoelen. Zo handig!

Het starttarief is 5 euro. Voor dat bedrag kun je 15 minuten lang gebruik maken van het water, shampoo, conditioner, zelfs anti vlo en de föhn zodat je trouwe viervoeter er weer helemaal top uitziet. Is 15 minuten niet genoeg? Dan kun je met losse euro’s gewoon tijd bijkopen.

Dogwash

wasstraten

nu open07:00 - 00:00

Zwolsestraat 443, Den Haag

Bekijk meer:wasstraten
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.