Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Chocoholics opgelet! In Den Haag is een chocolade café geopend

Door Joyce Hoogland 28 maart 2018

Een café met op het menu handgemaakte chocolade en bonbons. Dat klinkt als een walhalla voor chocoladeliefhebbers! In de Boekhorststraat is gisteren Chocolate Café Bolena geopend. Eigenaresse Lucia gebruikt voor de zelfgemaakte lekkernijen veel verschillende soorten cacao uit bijvoorbeeld Madagaskar en Ecuador. 

De Argentijnse Lucia Goldfarb kwam twaalf jaar geleden, met haar partner Hernán Schvartzman, naar Nederland om te studeren. Lucia ging na de opleiding sociale wetenschappen als docent aan de slag, maar eigenlijk wilde zij veel liever iets anders doen.

Chocolade

Lucia is gek op koken en vooral op chocolade. Thuis experimenteerde zij met haar eigen bonbons, die zij al snel op verschillende markten verkocht. Misschien ben je haar wel tegengekomen op de populaire Swan Market. Een eigen zaak was een logische volgende stap.

In het chocolade café, op de hoek van de Boekhorststraat en de Zuidwal, koop je geen simpel melkchocolaatje. Nee, daar hebben ze heel bijzondere smaken zoals: een mojito bonbon, chocolade met gepofte quinoa en kaneel en 70% pure chocolade met rozemarijn en kardemom.

Bolena

In de zaak kun je dus heerlijk genieten van een stukje chocolade bij een lekker kopje koffie of thee. Je kunt ook de chocolade mee naar huis nemen, leuk voor een cadeautje. Verder gaat Lucia workshops geven zodat jij straks je eigen favo chocolade kunt maken.

Bolena Chocolate Café, Den Haag
Bolena Chocolate Café, Den Haag
Bolena Chocolate Café, Den Haag
Bolena Chocolate Café, Den Haag

Lees ook:

Onze favoriete adresjes: 6 x chocolade in Den Haag

De paasdagen komen er weer aan en daar horen natuurlijk heerlijke paaseitjes bij. Chocolade kan eige...


Meer over Bolena Chocolate Café ontdekken?

Bolena Chocolate Café

restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 17:00

Boekhorststraat 191, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.