Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze nieuwe Albert Heijn kun je alleen bij de zelfscankassa afrekenen

Door Joyce Hoogland 24 mei 2019

Alweer meer dan half jaar geleden sloot Paagman de boeken outlet aan de Willem de Zwijgerlaan. Het pand werd leeggehaald voor een nieuwe vestiging van de Albert Heijn. Na een flinke verbouwing is het tijd voor de grote opening.

Supermarktmanager Marga Tettero is blij met haar nieuwe winkel. “De locatie is prachtig, in de meest charmante winkelstraat van Den Haag/Scheveningen.”

Modern

De gloednieuwe supermarkt in het Statenkwartier is ingericht volgens het nieuwste concept van de Albert Heijn en dat betekent veel aandacht voor vers en gezond eten. Verder is dit straks de enige Albert Heijn in Den Haag waar je alleen kunt afrekenen bij de zelfscankassa.

Dat betekent niet dat er geen personeel meer rondloopt. Er gaan zo’n 70 medewerkers aan de slag. De manager zoekt nog medewerkers.. Het liefst uit de directe omgeving van de winkel. “Ook scholieren en studenten met gevoel voor service zijn altijd welkom.”

Opening

De nieuwe Albert Heijn aan de Willem de Zwijgerlaan 51 opent woensdag 19 juni om 13.00 uur voor het eerst haar deuren. De supermarkt is straks zeven dagen per week van 08.00 tot 22.00 uur geopend.Meer over Albert Heijn – Willem de Zwijgerlaan ontdekken?

Albert Heijn – Willem de Zwijgerlaan

supermarkten

Geopend08:00 - 22:00

Willem de Zwijgerlaan 51 , Den Haag

Bekijk meer:supermarkten

  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.