Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aan het eind van de Noordboulevard komt een tof concept mét zwembad! #Ibizastyle

Door Allan Vos 16 oktober 2020

Eigenlijk had het Hard Rock Café al geopend moeten zijn op de vernieuwde Noordboulevard van Scheveningen, maar het bekende restaurant komt niet naar paviljoen ‘De Golf’, het bijzondere gebouw staat dus leeg. Het was daardoor een tijdlang onduidelijk wat ermee zou gaan gebeuren, maar nu weten we het!

Er moet nog flink wat gebeuren voor de deuren openen van club en restaurant Soulsistah Beach. Volgens de familie Meijer, die het pand bezitten, gaat de club en het restaurant een beetje lijken op de hippe club Lio op Ibiza. “Een plek met die allure is er nog niet op Scheveningen”.

Luxe club

Van luxe en mooie dingen houdt de familie wel. Ze runnen namelijk ook Soulsistah Interiors aan de Fred. “Ook in de club en het restaurant vind je straks de witte giraffen met de kroonluchters. We werken samen met een bekende interieurontwerper dus ik kan nog niet te veel over kwijt hoe het eruit gaat zien”.

Zwembad

Er is straks een flink verschil is tussen de twee verdiepingen. “Beneden komt een mooi en luxe restaurant en boven het exclusieve gedeelte. We denken zelfs aan een zwembad in de club, maar zover is het nog niet”. In maart 2021 moet Soulsistah Beach openen.

Lees ook:

Op stap met Bakkie: ‘Hé dat zijn de zusjes van die lekkere koffie’

Lizzie (20) en Quinnie (22) Tseng hadden begin dit jaar wilde plannen: "Ik was op rondreis en mijn z...

Ben jij al geweest? 7 x dit is waarom je naar Peppernuts in Den Haag wilt gaan

De dagen worden korter, de temperaturen lager en langzaam maar zeker vallen de bladeren weer op de g...

Deze winkels openen binnenkort in De Savornin Lohmanplein

Winkelcentrum De Savornin Lohmanplein ondergaat de komende (en afgelopen) maanden een mega transform...
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.