Deze 8 hotspots kreeg Den Haag erbij in oktober

Door Martine Linnemeijer - Chambone 27 oktober 2017

Het is wel duidelijk… Den Haag is hot! Openingen van winkels, restaurants of andere hotspots vliegen ons om onze oren. Het lijkt wel of iedereen onze hofstand heeft ontdekt en dat begrijpen wij helemaal. We hebben een overzichtje voor je gemaakt wat er in oktober allemaal open ging!

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

La Fenice

De Denneweg wordt steeds leuker en met de komst van La Fenice deze maand, is er een klein stukje Italië bijgekomen. Eigenaar Marco brengt meer dan alleen pasta en pizza, hij laat ons kennismaken met de Italiaanse levensstijl en de echte Venetiaanse keuken. Vrolijkheid, passie en genieten. Dat staat hier altijd voorop.

La Fenice italiaanse restaurants

Nu gesloten11:00 - 23:00

Denneweg 59A, Den Haag

Bekijk meer:italiaanse restaurants

FAFO

Foto: FAFO

Denise en Nick waren al een aantal jaar succesvol met hun foodblog 88 Food, maar zetten nu de stap van online naar offline. Met FAFO openen zij een koffiebar annex conceptstore in het centrum van Den Haag. Hier kan je terecht voor goede koffie, losse thee en een klein menu met ontbijt- en lunchgerechten.

Koffiebar Fafo koffiebars

Fluwelen Burgwal 1f, Den Haag

Bekijk meer:koffiebars

Burrata

Burrata Turfmarkt
Burrata Turfmarkt

Het Italiaanse restaurant Burrata is al een tijdje te vinden aan het Goudenregenplein in Den Haag. Vanwege het grote succes van dat restaurant is er nu een tweede vestiging aan de Turfmarkt.

Burrata Turfmarkt italiaanse restaurants

Nu gesloten09:30 - 22:00

Turfmarkt 87, Den Haag

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Parfois

Parfois
Parfois

Al een paar weken werd aangekondigd dat het Portugese accessoiresmerk Parfois een winkel zou openen aan de Venestraat. En donderdag 26 oktober was het eindelijk zo ver! Aan Tjitze Westrate van Parfois vragen wij waarom dit zo’n leuke winkel is.”De collectie wordt elke week aangepast. Als vrouw moet je hier dus wel twee keer per maand even binnen lopen”, zegt Tjitze enthousiast. Parfois heeft een basiscollectie die overal bij past zoals gouden en zilveren oorbellen en een zwarte reistas. Daarnaast is er een tijdelijke collectie die elke week anders is.

Parfois kledingwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

Venestraat 18, Den Haag

Bekijk meer:kledingwinkels

Van Schaik Stroopwafels

Van Schaik stroopwafels
Van Schaik stroopwafels

De zomer is voorbij en de Italiaanse ijssalon Marinello is vertrokken. In het pand, aan de Lange Poten in Den Haag, worden vanaf deze maand heerlijke stroopwafels gemaakt en verkocht.

Van Schaik Stroopwafels speciaalzaken

Nu gesloten10:30 - 18:00

Lange Poten 3 , Den Haag

Bekijk meer:speciaalzaken

Maaart

Maaart
Maaart

De Haagse Tamara Rueb opende donderdag 5 oktober haar restaurant Maaart aan de Valkenboslaan. In het restaurant kun je terecht voor een lunch en diner en daarna een lekkere borrel aan de bar.

Maaart restaurants en horeca

Nu gesloten11:00 - 01:00

Valkenboslaan 9a, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

FENN

Foto: Fenn Den Haag

We hebben er weer een heerlijk tentje bij op de toch al leuke Denneweg. FENN! Vernoemd naar de grote liefde van eigenaar Dennis; zijn dochter Fenne. Hier geniet je van houten planken vol met lekkers en een goed glas wijn.

FENN restaurants en horeca

Nu open08:00 - 02:30

Denneweg 27, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Cencalli

Cencalli
Cencalli

Cencalli, La casa del Maíz, aan de Korte Houtstraat 14c is geopend. In het restaurant draait alles om maïs. Je kunt er terecht voor tortilla’s, taco’s en quesadillas.

Casa del Maiz Cencalli mexicaanse restaurants

Nu gesloten11:00 - 22:00

Korte Houtstraat 14 C, Den Haag

Bekijk meer:mexicaanse restaurants
<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.