Wooncafé opent in Den Haag. Ga je een huis kopen of verkopen dan is dit iets voor jou

Door Joyce Hoogland 12 oktober 2017

Op de hoek van de Korte Poten en de Fluwelen Burgwal kon je kortgeleden nog bij Anne & Max terecht voor een kopje koffie. Het pand heeft nu een nieuwe, tijdelijke bewoner. De Rabobank heeft er een wooncafé geopend.

Ga je een huis kopen of juist verkopen? Heb je vragen als ‘wat komt er kijken bij de verkoop van een huis?’ of ‘hoe kom ik erachter wat ik kan lenen?’ Dan ben je in dit café aan het juiste adres.

Wat is het wooncafé?

Huizen kopers en verkopers kunnen er de komende drie maanden, zeven dagen per week langs voor een kopje koffie en vrijblijvend advies. “De huizenmarkt is enorm in beweging waardoor er behoefte is om snel duidelijkheid te krijgen op je vragen. We zien in de praktijk dat veel mensen, waaronder de starters op de woningmarkt, op een laagdrempelige en flexibele wijze vragen willen kunnen stellen aan een financieel adviseur. Door het openen van een tijdelijk Wooncafé, zijn we in staat om bewoners uit de regio Den Haag sneller te adviseren over de woningmarkt,” aldus Harry Wientjes, van Rabobank Den Haag.

Het Wooncafé is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur geopend, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.