In de Theresiastraat opent een Douglas en hij wordt mooi!

Aangeboden door Douglas Theresiastraat 29 november 2017

Je zou het niet zeggen als je nu langsloopt, maar zaterdag 2 december om 10 uur gaan de deuren van de nieuwe Douglas in de Theresiastraat écht open. Er wordt keihard gewerkt om alles op tijd af te hebben en wij mochten alvast een kijkje komen nemen. Gluur je even lekker met ons mee?

Ook al staat het nog vol met ladders, dozen en bouwmaterialen, het luxe gevoel van deze Douglas winkel voel je al direct. High-end merken, mooie displays en prachtige wanden glimmen ons tegemoet. Yvette Schmale: “We hebben meer zaken in Den Haag, dus we kennen het klappen van de zweep. Maar toch is het altijd weer aanpoten zo vlak voor een opening. Gelukkig helpt de hele familie mee en dat maakt het ook super gezellig”.

Douglas Theresiastraat
De laatste loodjes

Douglas filiaal met lokale touch

“Hoewel we natuurlijk binnen het Douglas format blijven, kijken we ook altijd goed wat er in een specifieke zaak werkt en wat niet. Misschien loopt Hermes hier beter dan Chanel, terwijl dat op De Fred misschien wel het beste merk is. We proberen ons assortiment altijd goed af te stemmen op de wensen van onze klanten” vervolgt Yvette. “We gaan nu rustig openen en alle puntjes op de i zetten. Langzaam wennen aan de nieuwe locatie en mensen met ons laten kennismaken. Pas in januari plannen we de officiële opening. Dan is er feest!”

Als openingsactie geldt er wel 25% korting op veel geuren en geurensets weet Yvette te verklappen. Dat is dan weer heel mooi meegenomen voor de Sint en de Kerstman in deze toch al dure maand.

Douglas Theresiastraat
De displays zijn klaar om gevuld te worden

‘We zijn zo trots dat we dit samen met onze dochters Kim, Kayo, Tessa en schoonzoon Joey kunnen doen.’

Familiebedrijf

Samen met hun dochters, runnen Wim en Yvette Schmale dit succesvolle familiebedrijf. “Met Etos en Douglas winkels op de Betje Wolffstraat, Theresiastraat en de Fredrik Hendriklaan begint het een aardige verzameling te worden” lacht Yvette. “We zijn zo trots dat we dit samen met onze dochters Kim, Kayo, Tessa en schoonzoon Joey kunnen doen. Hoewel ze eerst allemaal iets anders hebben gestudeerd, zijn ze toch een voor een in de zaak gekomen. Met net zoveel liefde en passie als wij en dat maakt je als ouders vooral ongelooflijk trots”.

Douglas Theresiastraat
Douglas Theresiastraat 130

Douglas Theresiastraat parfumerie

nu gesloten12:00 - 17:00

Theresiastraat 130

Bekijk meer: parfumerie
Foutje gezien?
Deze ondernemersbijdrage wordt je aangeboden door Douglas Theresiastraat en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.

Lees mee en reageer! (14 reacties)

Reactie