Deze 8 hotspots kreeg Den Haag erbij in september

Door Martine Linnemeijer - Chambone 2 oktober 2017

Het is wel duidelijk… Den Haag is hot! Openingen van winkels, restaurants of andere hotspots vliegen ons om onze oren. Het lijkt wel of iedereen onze hofstand heeft ontdekt en dat begrijpen wij helemaal. We hebben een overzichtje voor je gemaakt wat er in september allemaal opende!

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Ohana Poké

We vertelde het je een paar weken geleden al, dat Ohana Poké op de Prinsestraat zou openen. En 16 september was het zover! Ken jij de poké bowls al? Die ultrahippe kommetjes met lekkers uit Hawaï? Je kunt een poké bowl het beste omschrijven als alles een grote kom met alle lekkere ingrediënten uit de sushi keuken. Kleurrijk en gezond! Nomnomnom….

Ohana Poké restaurants en horeca

nu gesloten11:00 - 20:30

Prinsestraat 18, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Smoked Bar.B.Q.

Goed nieuws voor alle BBQ liefhebbers. Op de Torenstraat ruikt het sinds een paar weken iedere dag naar een zomerse avond want Smoked Bar.B.Q. is daar net geopend! We zien de heerlijkste gerechten op de kaart voorbijkomen. Van een zalige bavette met chimichurri tot een gegrilde kreeft met gepofte knoflook. Jammie!

Smoked Bar.B.Q. bbq restaurants

nu gesloten11:00 - 01:00

Torenstraat 49, Den Haag

Bekijk meer:bbq restaurants

La Place

Met de opening van Hudson’s Bay is er ook weer een oude favoriet terug in Den Haag: La Place. Wij hebben even voor je gekeken wat je er kunt eten. En gelukkig… het broodje roomkaas ligt er gewoon weer bij! Op de bovenste verdieping van Hudson’s Bay kun je weer heerlijke broodjes, salades en soepjes eten bij La Place. De populaire formule is ongewijzigd gebleven, alles wordt vers bereid, is 100% natuurlijk en huisgemaakt. Naast de lunchgerechten kun je er natuurlijk ook weer naartoe voor taartjes, koffie, verse sappen en smoothies. Wij hebben de nieuwe La Place in een ander artikel even voor je in beeld gebracht.

hudsons bay la place

La Place (Hudson’s Bay) restaurants en horeca

nu gesloten09:00 - 20:00

Grote Marktstraat 48-50, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Hudson’s Bay & Topshop

Het kan niemand ontgaan zijn, in het voormalige V&D pand in de Haagse binnenstad is de afgelopen 1,5 jaar keihard gewerkt. En 8 september was het zover: Hudson’s Bay en Topshop werden geopend! Wij hebben in dit artikel een kijkje voor je genomen.

Hudson’s Bay Den Haag warenhuizen

nu gesloten09:00 - 20:00

Grote Marktstraat 48-50, Den Haag

Bekijk meer:warenhuizen

Vintage Factory

Kleding- en schoenenwinkel Vintage Factory opende donderdag 21 september voor het eerst haar deuren aan de Spuistraat 69. Wij hebben een kijkje voor je genomen. In de kledingwinkel worden vintage kledingstukken, laarzen en schoenen verkocht.

Vintage Factory
Vintage Factory

Vintage Factory kledingwinkels

nu gesloten09:00 - 18:00

Spuistraat 69, Den Haag

Bekijk meer:kledingwinkels

Johnny’s Burger Company

Zaterdag 30 september opende Johnny’s Burger Company officieel. Bij Johnny’s vinden ze: ‘Als je burgers thuis laat bezorgen, moeten ze wel net zo lekker en vers zijn als in een restaurant! Niemand zit te wachten op een kleffe hap.’ Daarom doen ze er naar eigen zeggen alles aan om de beste burgers voor je te bouwen en ze zo goed mogelijk bij jou te bezorgen. Texas BBQ, Veggie, Chicken, ze hebben het allemaal.

Johnny’s Burger Company bbq restaurants

nu gesloten11:00 - 23:00

Theresiastraat 123, Den Haag

Bekijk meer:bbq restaurants

Buddha Bowl

In september opent lunchroom Buddha Bowl de deuren aan het Prins Hendrikplein. In het restaurant krijg je een kom die representatief staat voor de buik van boeddha: overvol en hartverwarmend. De lunchroom is helemaal in Azië stijl ingericht. Hoe dat eruitziet? Overal planten. “De gasten krijgen hier het idee dat ze in Azië een hapje eten,” aldus TJ van Buddha Bowl.

Buddha Bowl Den Haag
Buddha Bowl Den Haag

Buddha Bowl restaurants en horeca

nu gesloten09:00 - 18:00

Prins Hendrikplein 22, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Pepernotenfabriek

Wachten met pepernoten snoepen tot het 5 december is? Nu De Pepernotenfabriek van Van Delft op de Spuistraat weer open is, wordt dat wel érg moeilijk. Wij zeggen: wachten hoeft niet, kom maar door met die pepernoten! Op de Spuistraat heeft De Pepernotenfabriek op 23 september haar deuren weer geopend.

Van Delft – De Pepernotenfabriek snoepwinkels

nu gesloten10:00 - 18:00

Spuistraat 64, Den Haag

Bekijk meer:snoepwinkels
<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.