Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jippie! Deze Albert Heijn is vanaf nu weer open: ‘Mooiste winkel van de hele buurt’

Aangeboden door Albert Heijn Escamplaan 6 oktober 2020

Het was even beulen, maar supermarktmanager Peter Meijer is apetrots dat de vernieuwde Albert Heijn aan de Escamplaan vandaag (dinsdag 6 oktober) weer open gaat. Na de verbouwing is er flink wat veranderd: “Dit is de mooiste winkel van de hele buurt.”  

Om 10:00 uur is het zover, dan openen de deuren van de Albert Heijn Escamplaan. En dat wordt voor Peter een magisch moment: “Ik werk hier nu twee jaar, en het was naar mijn mening al de gezelligste winkel van Den Haag. Een ontmoetingsplaats voor de buurt waar bewoners elkaar zien en hun dagelijkse boodschappen doen.” Kortom, het is een feestje om in deze Appie te werken vindt Peter.

Meer vers

En het feestje is nu alleen maar leuker geworden!“ De winkel heeft een heuse metamorfose, want de ingang is verplaatst. Hierdoor is de Albert Heijn een stukje toegankelijker geworden. Peter: “Er is nu een ruimere keuze aan groente, fruit, verspakketten, brood, banket, vleeswaren en alles voor de borrel.” De supermarkt krijgt maar liefst tien zelfscankassa’s, waarmee het afrekenen nog sneller gaat.

De nieuwe winkel sluit nog meer aan op de buurt, de klanten en het winkelcentrum, vertelt Peter.  Wachten in de rij is dus niet nodig :).

Peter: “Mijn medewerkers en ik zien er met enthousiasme naar uit om iedereen vanaf 10.00 uur te verwelkomen in de mooiste winkel van de buurt!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Albert Heijn Escamplaan. Meer over Albert Heijn Escamplaan ontdekken?

Albert Heijn Escamplaan

Geopend07:00 - 21:00

Escamplaan 281, Den Haag

adv.