Hudson’s Bay Den Haag gaat het assortiment aanpassen

Door Joyce Hoogland 13 november 2017

Het assortiment van Hudson’s Bay Den Haag wordt, net als bij de andere Nederlandse filialen, aangepast. De reden voor de verandering is vooral dat consumenten meer acties en speciale deals willen zien, zo blijkt uit klantonderzoek.

“De warenhuisketen gaat nu meer inspelen op aanbiedingen en merken in ‘populaire prijsklassen’, zoals Alan Red en Sloggi”, zegt inkoopdirecteur Edo Beukema in De Financiële Telegraaf. Door de flexibel ingerichte winkels valt volgens de directeur makkelijk te ‘schuiven’ met merken. “Maar we worden absoluut geen discounter.”

Niet in de roos geschoten

In het artikel van de Telegraaf zegt Beukema ook niet ontevreden te zijn over de eerste acht weken van Hudson’s Bay in Nederland. “Maar we hebben ook niet meteen in de roos geschoten.” Het duurt volgens hem best een tijdje voordat de winkelketen rendabel is.

Hudson's Bay Den Haag
Hudson’s Bay Den Haag

Opening Hudson’s Bay

Hudson’s Bay opende in september de eerste tien winkels in Nederland, waaronder ook in Den Haag. Volgend jaar komen er nog vijf filialen bij. Voor als je nog niet bent langsgewipt: bekijk hier de Haagse winkel van beneden tot boven.

Hudson’s Bay Den Haag

warenhuizen

nu open09:00 - 20:00

Grote Marktstraat 48-50, Den Haag

Bekijk meer:warenhuizen

Meer over

Nieuws Winkelen