Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoera! Dit is de indebuurt Barman van Den Haag 2019/2020

Door Lizette Bremer 10 maart 2020

De afgelopen weken waren heel erg spannend: de verkiezing van Haagse Barman/-vrouw 2019/2020 kwam steeds dichterbij. Onze computers draaiden overuren om alle stemmen te tellen en nu hebben we een winnaar!

Met een enorme hoeveelheid stemmen is Julian vandaag, dinsdag 10 maart 2020, gekroond tot de ‘indebuurt Barman van 2020’. Hij ontvangt een prachtige, speciaal gemaakte trofee van indebuurt. Gefeliciteerd Julian, wat een eer!

indebuurt Barman van 2019/2020

De afgelopen maanden zijn we heel wat Haagse bars afgelopen, op zoek naar de leukste barmannen en -vrouwen. Veertien keer hebben we een Barman of Barvrouw van de Week gekozen, en jullie hebben massaal gestemd wie de eer van Barman of Barvrouw van 2019/2020 verdient (let op: de stembus is nu dus gesloten). Wat hebben we genoten van de gesprekken, van de passie die deze mensen voor hun werk hebben. Iedereen heeft weer zijn eigen verhaal.

Maar er kan er maar één de winnaar zijn, en dat is de goedlachse barman Julian van café Voorhout aan de Denneweg. Hij kreeg ruim een kwart van alle stemmen. Julian is 60 en werkt al vanaf zijn zevende (!) in de horeca. Zijn familie heeft een bar in Malta dus het vak is hem met de paplepel ingegoten.

Vaste gasten

Dat Julian een professional is, is duidelijk: dagelijks ontvangt hij vaste gasten uit de buurt die niet alleen voor het bier komen maar ook voor hem. Eigenlijk zijn de gasten ook gewoon zijn vrienden. “Hij is gewoon een topper. Het is altijd gezellig hier”, vertelt iemand aan de bar. “En hij draait altijd goede muziek, zoals jazz en blues.”

Julian is enorm blij met de beker en de titel indebuurt Barman van 2019/2020. “De beker plaats ik achter de bar, zodat iedereen hem kan zien. Ik ben apetrots op deze titel!” aldus Julian.

Meer weten over Julian?

Julian staat bijna elke dag in café Voorhout. Ga eens langs en feliciteer hem persoonlijk, vindt ‘ie leuk!


Meer over Café Voorhout ontdekken?

Café Voorhout

Gesloten15:30 - 01:00

Denneweg 7, Den Haag

Lees ook:

Hoera! Dit is de indebuurt beachhunk van 2019

Afgelopen week was er een spannende strijd op het Haagse strand. Beachboys, -babes en strandtenthoud...

Jeetje! Deze festivals in Den Haag zijn afgelast door het coronavirus

Balen, het Koningsdag-event Kingsworld in het Cars Jeans Stadion én literatuurfestival Border Kitche...

Deze bekende Hagenaar keert terug in GTST

Dagelijks stemmen, na al die jaren, nog steeds een kleine miljoen kijkers af op de RTL4 soap Goede T...

Nieuwe maximumsnelheid op snelweg bij Den Haag: dit gaat er veranderen

Haagse automobilisten moeten vanaf maandag 16 maart 2020 de voet iets van het gaspedaal afhouden. Op...

adv.