Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gore bende in Kurhaus: haren in het doucheputje en vlekken in het dekbed

Door Joyce Hoogland 14 augustus 2019

Loop je ook weleens langs het luxueuze Kurhaus met de gedachte ‘daar wil ik wel eens slapen’? Think again. Omroep Max heeft een mysterie guest naar het Scheveningse hotel gestuurd en hij geeft het vijfsterrenhotel een zware onvoldoende. En dat terwijl je best wat euro’s neer moet leggen voor een kamer.

Het is geen nieuws dat er over het Kurhaus geklaagd wordt. Op internet vinden we genoeg negatieve reviews: Deze maand schrijft iemand nog op Tripadvisor:  ‘Het zwembad lag vol zand en de ligbedden vol vogelpoep’. Een andere gast miste wat privacy op de kamer: ‘Deur van badkamer had geen deurklink, maar een gat waar je doorheen kan kijken’ en ook zien we veel klachten over de hygiëne: ‘Vlekken in de badjassen, de handdoeken en zelfs in het dekbedovertrek! BAH!’

Vakantieman

Naar aanleiding van al deze klachten is een mysterie guest voor het programma Max Vakantieman naar het hotel gegaan. Voor 2 personen betaalt hij € 261,- inclusief ontbijt.

De mysterie guest windt er geen doekjes om, maar laat direct vlekken in het tapijt en het plafond zien. En dan is hij nog niet eens op zijn kamer geweest.

Vlekken in de dekbedden

Ook in de kamer zitten vieze vlekken in de vloerbedekking en ook de muur is flink bevlekt, maar dan begint de echte horror met vreemde schimmelvlekken op het raamkozijn en in de vitrage. Verder is het heel stoffig, vooral onder het bed. Ook het bed zelf is niet al te fris met aan de zijkant vlekken en een scheur. De lakens zijn dan wel schoon, in de dekbedden zitten allerlei vlekken.

En dan de badkamer…..de wc-pot is erg vies met veel vuil onder de rand, de kranen en douchekop vol met kalk en schimmel op de muren en dan nog het ‘smakelijke’ doucheputje. Pas op dit is niet voor mensen met een zwakke maag: Er zitten flink wat haren in, iiieeelll !!!

Reactie

Het hotel krijgt in het programma ook de kans om te reageren: ‘Renovatie, onderhoud en verbetering is een continu onderdeel van ons dagelijkse werkzaamheden. De gegeven feedback zullen wij dan ook intern oppakken en meenemen in de planning.’

Bekijk hier Max Vakantieman van maandag 12 augustus 2019. Vanaf minuut 34 gaat het over het Kurhaus.

 

Meer over

Nieuws

adv.