Dickey uit Den Haag door naar de halve finale van de Elite Model Look

Door Martine Linnemeijer - Chambone 11 september 2017

Op zondag 10 september vond de laatste regionale casting van Elite Model Look Nederland 2017 plaats op de Markt in Delft. Aan het einde van de casting, kwam er voor 18 meisjes en 10 jongens een droom uit toen ze werden geselecteerd voor de volgende ronde, de Elite Model Look Nationale Casting op 30 september in Amsterdam.

De gelukkige deelnemers werden gekozen door de Elite Model Look-jury, bestaande uit onder andere Nodar Beghiyl, director Elite Model Look Nederland, Suzanne Pots en Mauro da Silva, directors Elite Amsterdam en gastjurylid Jandino Asporaat. Bij de selectie van de kandidaten werd, naast fotogenieke kwaliteiten, ook gekeken naar natuurlijke schoonheid en de potentie om jezelf te kunnen vormen naar de vraag van de huidige fashion trends. En Dickey voldeed daar dus allemaal aan…whoop whoop!

Finale

De geselecteerde modellen in spé strijden tijdens de Nationale Casting om een plek in de finale. Op 14 oktober presenteren de 20 finalisten, 10 jongens en 10 meiden, zichzelf voor een internationale jury tijdens die Nationale Finale in de Beurs van Berlage. Naast een 2-jarig contract bij Elite Model Management Amsterdam is het doel zowel voor de jongens als de meiden om een plek te bemachtigen in de Elite Model Look World finale waar ze een internationaal contract kunnen winnen.

 

 

 

Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie