Pak je agenda: Op deze dag komt Sinterklaas aan in Den Haag en Scheveningen

Door Allan Vos 13 september 2018

Stiekem kijken we allemaal uit naar het moment dat de Sint weer in het land is. De datum van de Sinterklaasintocht 2018 in Den Haag is nu gelukkig bekend. Hier vaart de Goedheiligman dit jaar binnen op zaterdag 17 november. 

Heel veel weten we nog niet over het programma van de intocht op deze mooie dag. Afgelopen jaar was de aankomst van de stoomboot op Scheveningen om 10:30 en de intocht van de Sint van 12.00 tot 17.00 uur, en we gokken dat dat dit jaar hetzelfde is.

Er zijn in ieder geval weer een heleboel pieten, de pietenband zal de boel weer op stelten zetten en Amerigo is natuurlijk weer van de partij. Waarschijnlijk komt de Sint net als vorig jaar aan via het water en maakt hij daarna een tochtje door de stad, via de route Vissershavenweg, Frederik Hendriklaan, Weimarstraat, Denneweg richting het het eindpunt het Plein.

Intocht Sinterklaas

Het duurt nog ruim twee maanden, dus voor nu moeten we het voorlopig doen met de pepernoten en kruidnoten die al veelvuldig in de schappen liggen. En deze foto’s van vorig jaar natuurlijk! Binnenkort kunnen we je vast het complete programma van de intocht van Sinterklaas 2018 in Den Haag melden.

Lees ook:

Eindelijk! De eerste pepernoten zijn nu ook in Den Haag gespot

Nog niet zo lang geleden schreven we dat de eerste pepernoten gespot waren in de supermarkt. Maar he...
Sinterklaas verraste Haagse verkeersagenten met een cadeautje. Om de agenten de kans te geven het presentje te bekijken nam de Sint de verkeersleiding even over. 1952

Leuk oude foto’s kijken! Met deze week Sinterklaas in Den Haag

Wat is het toch heerlijk om naar oude foto’s te kijken. Want wat is er veel veranderd! Vandaag, zate...

adv.